Főoldal > SZÉPSÉG > Legyen szép hajad és szép bőröd ősszel is

Legyen szép hajad és szép bőröd ősszel is

bőrhajszépségszépségápolástisztálkodásújdonság
0

Írta:

Ismerd meg a L’Oréal és a Garnier újdonságait, és szépülj meg a segítségükkel

Ismerd meg a L’Oréal és a Garnier újdonságait, és szépülj meg a segítségükkel!

Az ellenálló és megerősített haj titka – Elseve Arginine Resitst Light hajápoló termékcsalád

A L’Oréal bemutatja az Elseve család legújabb tagját, az Elseve Argini Resist Light-ot.

Kimondottan vékony szálú hajra tervezett termékcsalád, a mai trendeknek megfelelően  szilikon- és paraben mentes, ezáltal nem nehezíti el a hajszálakat. A termékekben található argininnek és proteinnek köszönhetően táplálja a hajhagymát, átalakítja a hajrostot,  így a haj sokkal ellenállóbbá válik. Szakértő ápolást nyújt a gyenge, töredezés miatt hullásra hajlamos haj számára, és megerősíti annak szerkezetét.

lorealszepseg2.jpg ()Az arginin egy alapvető aminosav, amely nélkülözhetetlen a haj növekedéséhez. Elősegíti a haj táplálását és a fejbőr mikrokeringését. Az összetétel hármas hatást nyújt:
1.    Erősíti a hajat
2.    Táplál elnehezedés nélkül
3.    A haj ellenállóbbá válik

Új trend a szépségápolásban – Nutri-Gold arckrém és arcolaj

Az új megatrend a szépségápolásban az olaj.  A L’Oréal Paris megalkotta az új Nutri- Gold különleges krémet és rendkívüli arcolajat, melyekben védő és antioxidáns tulajdonságairól ismert olajokat és értékes tápanyagokat egyesít a tápláltabb és ragyogóbb bőrért.

lorealszepseg3.jpg ()Nutri-Gold Különleges krém:
Ebben a krémben levendula és rozmaring esszenciális olaj egyesül a bőrnyugtató hatásáról ismert fehér jázminnal. Könnyű krémolaj mikro-gyöngyökkel gazdagítva, gyengéden olvad el a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragadós érzetet hagyna, és hosszantartó kényelemérzetet ad.
Használata után bőr felébred, intenzíven táplálttá válik és azonnal ragyogónak tűnik. Néhány napos használat után a bőr feltöltődik, a fáradság vonalai halványulnak, a bőr tónusa ragyogóbbnak látszik.

Nutri-Gold Rendkívüli arcolaj:
Intenzíven táplálja a bőrt 8 esszenciális olaj segítségével (levendula, rózsa, rozmaring, kamilla, majoranna, muskátli, narancs, angol levendula). Érzéki aromával hidratál és táplál, hogy ragyogást adjon a bőrnek, és visszaadja rugalmasságát. Különleges textúrája nem zsíros és nem ragad, ezáltal használata még több lehetőséget rejt magában. Olyan különleges esszencia, mely bármely bőrtípus és korcsoport számára ideális. A bőr azonnal táplált, ragyogó és hidratált lesz tőle, néhány napos használat után pedig tónusosabbá válik. 

 

lorealszepseg4.jpg ()Hármas ásványi erő a hármas ásványi hatásért – Garnier Pure 3 in 1

A Garnier Pure 3:1-t a vegyes vagy zsíros típusú, pattanásra hajlamos, fénylő, tág pórusú bőrre fejlesztették ki, hogy elősegítse a bőr természetes szépségét.
1. Arclemosó: a faggyútermelés csökkentő hatásáról ismert cinkkel és cinkpát kivonattal gazdagított. Intenzíven tisztítja a bőrt és eltávolítja róla a szennyeződéseket.
2. Bőrradír: Habkövet tartalmaz, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket és felszabadítsa a pórusokat.
3. Maszk: Kaolinnal gazdagított, mattítja a bőrt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X