Főoldal > SZÉPSÉG > A tavasz legmenőbb szépségtrendjei

A tavasz legmenőbb szépségtrendjei

divathajkörömszépségszépségápolás
0

Írta: and

Friss, egészséges hajkorona Lehet hosszú, rövid, ombre vagy melírozott, igazán jól mutatni csak akkor

Friss, egészséges hajkorona

Lehet hosszú, rövid, ombre vagy melírozott, igazán jól mutatni csak akkor fog a frizuránk, ha egészségesek és tápláltak a tincseink. Ehhez most hívd segítségül a Lee Stafford újdonságát a BREaKiNG HAiR termékcsaládot! Ha együtt használod a töredezett hajra való sampont, kondícionálót, hajápolót és hajvégápolót, néhány hét múlva besöpörheted a bókokat. (sampon 3690 Ft, kondícionáló 3690 Ft, hajápoló 4690 Ft, hajvégápoló 3690 Ft)

lee.jpg ()Feszes, pihe-puha bőr

Eddig az egyszerű hidratálástól vártad a csodát? Ha elmúltál 28 éves, akkor bizony érdemes fontolóra venned egy hatékonyabb megoldást. Tippünk a NIVEA megújult Q10 Energy Plus testápolója, melybe most extra feszesítő L-karnitin és kreatin is került. Masszírozd a bőrödbe minden tusolás után, és láss csodát!

nivea.jpg ()5in1 BB krém

Zsíros, pattanásos bőröd az őrületbe kerget, pedig már tényleg mindent kipróbáltál? Ezt a szenzációs tavaszi újdonságot még biztosan nem: a Garnier Pure Active 5in1 BB krém épp a problémás bőrre lett kifejlesztve. Elfedi és gyógyítja a pattanásokat, ásványi pigmentjei egységesítik a bőrt, ráadásul a korai napsugaraktól is véd, ugyanis SPF 15-fényszűrővel is rendelkezik. Egy próbát megér!

bbjo.jpg ()Dögös bronzosítás

A hosszú tél alatt kifakult hófehér bőrödbe lehenél egy kis életet? Jól teszed, ám ezt megoldhatod anélkül is, hogy kivárnád, míg teljes gőzzel beindul a nyár. Már a tavasz elején vesd be a Douglas SUN újdonságát, a Self-tanning Milk Face&Body-t, mely amellett, hogy 24 órás hidratáltságot nyújt, egészségesen ragyogó barna bőrre tehetsz szert 2-6 órán belül. (Ára: 3990 Ft) Arccsontodra pedig vigyél fel egy keveset az IsaDora Twist-Up Blush&Go brozosítójából (Ára: 4390 Ft).

douglas1.jpg ()

Extrém dús, ébenfekete pillák

Az igéző szempilla sosem megy ki a divatból. Most minden eddiginél káprázatosabb tekintetet varázsolhatsz magadnak, megérkezett ugyanis a Max Factor Excess Volume innovációja, mely egyszerre dúsítja és mélyen sötétíti a pillákat. Ezt a hatást két külön spirállal érheted el. A szezon ugyanis abszolút mértékben a kiemelésről szól. Az intenzív lakk hatású fedőréteggel soha nem látott csillogó, kolosszális
szempillákra tehetsz szert egy másodperc alatt. (Ára: 4399 Ft)

maxfactor.jpg ()

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X