Főoldal > SZÉPSÉG > Íme a legszuperebb tavaszi szépségújdonságok

Íme a legszuperebb tavaszi szépségújdonságok

parfümsminkszépségápolás
0

Írta:

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Lélegzetállítóan egészs

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Lélegzetállítóan egészséges frizura

Vannak alkalmak, amelyek megkövetelik a lélegzetállító frizurát, és a jó idő beköszöntével egyre több ilyen esemény adódik. A Pantene szakértői három, a modern kor igényeinek megfelelő hajformázó családot fejlesztettek ki, amelyek közül valamennyi hajtípus megtalálja az ideális termékeket. A vékony szálú hajúak a „sárga család” termékeihez fordulhatnak bizalommal, amelyek a legkardinálisabb problémára kínálnak megoldást: a lelapuló hajzuhatagra. A Volume Creation Extra Erős Hajlakk (1199 Ft) könnyen kifésülhető, a tincsek nem ragadnak, így hajmosás nélkül is új frizurát kreálhatsz. A normál, sérült és száraz hajra a „türkiz család” nyújt segítséget; a Curls Extra Erős Hajhab (1199 FT) a kócos loknikat fényes fürtökké szelídíti és egész napos védelmet nyújt a göndörödés ellen. A klasszikus értékek kedvelőinek pedig ott van a Classic, azaz a „kék család”, amelyben a Pantene hagyományos hajlakkjai is fellelhetők. Mindenekelőtt gondoskodj az egészséges hajkoronáról, ezt legegyszerűbben minőségi samponokkal és balzsamokkal teheted meg. A Garnier Ultra Doux Provence termékeivel (649 Ft) a természet erejével vigyázhatsz a loboncodra. A „Levendula és rózsa” visszaadja a haj fényét, selymes tapintását; a „Sárgabarack és a mandula” táplálja és védi a száraz hajat; míg a „Rozmaring és az olíva” élettelivé és könnyedé varázsolja a sörényed.

ultradoux.jpg ()A bájos tavaszi sminkek elengedhetetlen kellékei

A Maybelline legújabb termékeivel gyerekjáték elkészíteni a legbájosabb tavaszi sminkeket. A biztos alapok mellett kell egy hamvas, barackos árnyalatú pirosító (az Affinitone arcpirosítói az orcák természetes ragyogását hangsúlyozzák ki), és szintén nélkülözhetetlen a csábos tavaszi sminkhez egy olyan szuper szempillaspirál, mint a Volum’Express The Rocket fekete spirál, amelynek gél állaga garancia a fényes hatású, dús szempillákra. Ha te is úgy véled, hogy szempillaspirálból semmi esetre sem elég egy, akkor próbáld ki a NYC Big Bold Curl szempillaspirálját (1219 Ft) is, ami nemcsak megsokszorozza a pillákat, hanem meg is emeli azokat. Az ajkaidat is öltöztesd barackszínbe a Maybelline Color Sensational Gloss 612-es Peach Pearl Diamonds hidratáló ajakfényével. Ha pedig inkább a rúzsra szavazol, irány a legközelebbi M.A.C., ahol vedd szemügyre az Archies Girls kollekciót, amely tele van vidám színekkel, mind igazi tavaszi hangulatot tükröznek és a csomagolásuk is nagyon édesre sikeredett. A „Betty Bright” fantázianévre hallgató rúzs (5600 Ft) világos, vibráló barackszínben pompázik, mely méltó megkoronázása a tavaszi sminknek.

mac.jpg ()Ha drámaibb, szemhangsúlyos sminkben hódítanál, szükséged lesz egy profi szemhéjtusra: a L’Oréal Super Liner Blackbuster stabilhegyű szemkiemelő tus (2399 Ft) egyenletesen adagolja a festéket, vízálló, és tartósságában sem fogsz csalódni. Már csak egy tündöklő körömlakk kell, ami egy kis turpisságnak hála minden szögből más színűnek tűnik: örvendeztesd meg a körmeidet a Miss Sporty Metal Flip körömlakkjának 040-es árnyalatával (529 Ft), amely egy sötét türkizes szín, ami lilává változik.

artistry.jpg ()Az Artistry új tavasz-nyári sminkkollekciója, az „Enchanted Garden” a tavasz ragyogó színeivel ajándékozza meg a szemet, orcát és ajkat. A kollekció egyedi darabjaival drámai hatás éppen úgy elérhető, mint diszkrét, attól függően, hogy milyen alkalomra sminkeljük ki magunkat. Természetesen a színek maximálisan az idei tavasz-nyári divattrendekhez igazodnak. Az Artistry „Enchanted Garden” kollekciójával garantált a trendi smink, hiszen színpalettáján csupa-csupa divatszínt találunk. A kollekciót Monet Vízililiomok című festményének áttetsző ragyogása ihlette. Olyan színeket válogattak össze, amelyek csillognak, így sugárzóbbá és vagányabbá teszik viselőjét. A szemre az Artistry új, vízbázisú folyékony szemhéjpúdereit (14 200 Ft) ajánlja, amelyeket két, egyedi színpalettájú trióban dobott piacra. Ezek – a kétfázisú formulának köszönhetően – csillámló színfátyollal vonják be a szemeket. A különleges formula az üvegcsében összerázva felkeveredik, és a szemhéjra kenve selymes púderré alakul. A folyékony szemhéjpúder könnyen felvihető, és míg a „Pearl” trió a reggeli harmat frissességében ragyog, addig a „Sparkle” áttetsző ezüstös és világosbarna árnyalatokkal kápráztat el. Orcánkra és ajkunkra az Artistry áttetsző arcpirosítóval (15 000 Ft) és ajakrúzs duókkal hívhatjuk fel a figyelmet.

beyonceparf.jpg ()Friss, tavaszi illatkavalkád

Szeretnél egy friss, tavaszi illatot, ami ugyanakkor egy fantasztikus nagyváros hangulatát is megidézi? Beyoncé Pulse NYC parfümjét (30 ml 7779 Ft) a Nagy Alma inspirálta: szinte lüktet az illat; pont olyan, mint maga New York. Az illat málna jegyekkel indít, amelyeket a gránátalma és a körte aromája egészít ki. De megtalálható benne a bazsarózsa, a jázmin, valamint a pézsma is. Na de még mielőtt bódító parfümfelhővel vennéd magad körül, gondoskodj az egész napos frissességről is, főleg akkor, ha a stresszes helyzetekben hajlamos vagy teljesen leizzadni, szó szerint. A Nivea Stress Protect Izzadásgátlókról (spray 989 Ft) speciális kísérletekkel igazolták, hogy hatékonyan felveszik a kesztyűt a stressz okozta izzadsággal szemben. A dezodorban lévő cink-komplex különleges biztonságot nyújt a stresszes szituációkban, megóv az izzadságfoltok és a kellemetlen testszag kialakulásától is, az avokádóolaj pedig gyengéden ápolja a bőrt.

Olyan nő vagy, aki hű mer maradni a vágyaihoz? Akkor a Hedonist nevű vadiúj illatkreációt ki kell próbálnod! Egy gazdag, provokatív illat, ami egyesíti a szerelem édes ízét a vágy erejével. Buja jázmin- és narancsvirág kivonat aromái kacérkodnak a rum sötét intenzitásával és a nemes cédrusfa finom fűszerességével, olyan illatot alkotva, ami épp olyan lenyűgöző, mint amilyen felejthetetlen. A merész kreáció célja az, hogy rendkívüli kényeztetést nyújtson használója számára.

hedonist.jpg ()A parfüm nem csupán egy varázslatos illat-élmény, de ámulatba ejti viselője minden érzékszervét. Ez a különleges és mámorító illat egy csodálatosan kifinomultra csiszolt üvegben kerül bemutatásra, mely egyedülálló módon több száz valódi kristállyal van megtöltve, amelyek szemet gyönyörködtetően csillognak az aranyló folyadékban. A parfüm kézbevétele is különleges élmény, stimuláló, mert az üveg maga egy kézzel készített fa dobozba van fektetve, melynek kialakítása a kígyóbőr érzéki látványát és tapintását idézi. Az illat megalkotója Minya Viktória, aki a díjnyertes magyar orr, a parfümkészítés művészetét a modern parfümgyártás bölcsőjében, a festői dél-franciai városban, Grasse-ban sajátította el. A Hedonist most megvásárolható a www.viktoriaminya.com oldalon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X