Főoldal > SZÉPSÉG > Így találd meg a tökéletes fürdőruhát nyárra!

Így találd meg a tökéletes fürdőruhát nyárra!

fürdőruhaválasztás
0

Írta: and

Tervezd el, milyen fürdőruhát szeretnél! Határozd meg a testalkatodat és próbáld meg a fürdőruhával kiemelni az erősségeidet, és elrejteni a kevésbé tökéletes területeket. Például ha kisebb melleid vannak, válassz szivacsos kosarú, push-up fazont, lehetőleg minél több mintával, vagy például fodros mellrésszel, hogy optikailag nagyobbnak mutassa a melleidet. Ha dúsabb keblekkel áldott meg a természet, a […]

Tervezd el, milyen fürdőruhát szeretnél!

Határozd meg a testalkatodat és próbáld meg a fürdőruhával kiemelni az erősségeidet, és elrejteni a kevésbé tökéletes területeket. Például ha kisebb melleid vannak, válassz szivacsos kosarú, push-up fazont, lehetőleg minél több mintával, vagy például fodros mellrésszel, hogy optikailag nagyobbnak mutassa a melleidet. Ha dúsabb keblekkel áldott meg a természet, a legfontosabb a megfelelő tartás: egy keresztpántos, nyakban rögzített, sportos fazon például tökéletes választás lehet. Ha a fenekedet szeretnéd optikailag kisebbé varázsolni, válassz oldalt megkötős, vagy karikás fazont, alacsony szabással, és hanyagold a túl szoros verziókat, ezek ugyanis mind vastagítanak. A legjobb trükk, ha felül világos, alul sötét bikinit választasz. Ha mindenképpen elrejtenéd a feneked, válassz sortos fazont, vagy szoknyás megoldást.

Legyen kényelmes!

A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, akár egy falatnyi bikinit, akár egy többet takaró úszódresszt választasz. Ugyanis ha jól érzed magad a fürdőruhádban, magabiztosabb is leszel.

Fontos a minőség

Mindenképpen érdemes beruháznod egy kicsit drágább, minőségi anyagra, ami nem nyúlik ki és bírja a strapát, akár egy medencébe ugrálsz, akár egy élményfürdőben csúszdázol.

bikini2.jpg ()

Nézd meg a galériánkat is a legújabb trendekről!

Próbáld fel, mielőtt megveszed!

Szánj elegendő időt arra, hogy felpróbáld a különböző stílusú és méretű darabokat, még azokat is, amelyek talán első látásra nem nyerték el a tetszésedet. A fürdőruhák szabásai és mintái komoly meglepetéseket tartogathatnak számodra, néha ugyanis pont az áll a legjobban, amelyik elsőre nem lopja be magát a szívedbe. (+1 tipp: Soha ne felejtsd el megnézni magad hátulról, máskülönben kínos meglepetések érhetnek, a fürdőruhánál ugyanis legalább annyira számít a hátsó nézet, mint az elülső.)

Variálj a színekkel!

A megfelelő színű fürdőruha rengeteget számít! Próbálj fel ezért minél több színt, hogy kiderüljön, melyik illik a legjobban a bőröd tónusához. Ne csak a jól bevált feketék közül válogass, próbáld ki a barna és a natúr színek különböző árnyalatait is!

Ne vidd túlzásba a kiegészítőket!

Hanyagold a nagy mennyiségű ékszert és kiegészítőt, és válassz csak egyetlen, feltűnő darabot, ha a strandra mész. Lehet ez egy különleges mintájú, nagyméretű karkötő, egy divatos szalmakalap, vagy egy klasszikus pilóta napszemüveg, a lényeg, hogy ne aggass magadra mindent, amit indulás előtt a lakásban találsz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X