Főoldal > SZÉPSÉG > A legújabb trend: szuperérzéki parfümök tavaszra

A legújabb trend: szuperérzéki parfümök tavaszra

illatparfümtavaszvirág
0

Írta: and

Mutasd meg a nőiességed! Ha úgy éled az életed, ahogyan azt te szeretnéd, és akkor is jól érzed magad, ha egyedül vagy, az s.Oliver új illatával garantáltan elcsábíthatod a férfiakat. Az Original természetes és dögös aromája egy olyan életstílust képvisel, ami a hitelességet és az őszinteséget helyezi középpontba. A parfümöt azok inspirálták, akik nem játszanak […]

Mutasd meg a nőiességed!

Ha úgy éled az életed, ahogyan azt te szeretnéd, és akkor is jól érzed magad, ha egyedül vagy, az s.Oliver új illatával garantáltan elcsábíthatod a férfiakat. Az Original természetes és dögös aromája egy olyan életstílust képvisel, ami a hitelességet és az őszinteséget helyezi középpontba. A parfümöt azok inspirálták, akik nem játszanak szerepeket csak azért, hogy megfeleljenek másoknak, és mindig hűek maradnak önmagukhoz. Az s.Oliver Original Women autentikus illata az időtlen és visszafogottan szexi nőiességet tükrözi. A parfümből egy friss illatkompozíció bontakozik ki, fejjegyében a barack, az alma és a bergamot, míg szívjegyében a liliom és a rózsa érvényesül. Az alapjegyben lévő ámbra, fehér cédrusfa és vanília elegánsan csábító, ami a hétköznapokban is ellenállhatatlan vonzerővel ajándékoz meg. A 30 ml-es EdT ára 6990 Ft.

soliver.jpg ()Sugározz magabiztosságot!

Igazi finomság a Women’ Secret W’eau 3 új illata, ami a tavasz beköszöntével új életerővel tölt fel. A W’eau Sunset kompozíciójában a citrom, a mandarin, a bergamot és a zöld mentalevelek bizseregnek, majd előtérbe kerülnek a trópusi gyümölcsök, míg az alapjegyek között megtalálhatod a cédrust, a szantálfát és az ámbrát. A W’eau Garden különleges illatos elixír, ami megmutatja egy valódi nő energiáját. A parfümben elsőként a citrus és a neroli bontakozik ki, amelyet kiegészít a rózsa, a fehérbors és a fehértea, míg alapjegyeiben az ámbra, a cédrus és a pézsma viselőjének hihetetlen vonzerőt ad. Ha romantikus típus vagy, válaszd a W’eau Sea elegáns nyári illatát, ami káprázatos kombinációja a citrusféléknek és az egzotikus virágok tónusainak, az alapjegyekben pedig a cédrus, a vanília, az ámbra és a pézsma dominál. Az 50 ml-es EdT ára 5490 Ft.

womensecret.jpg ()Élvezd ki az élet minden pillanatát!

Ha imádod a divatot, és olyan parfümöt keresel, amivel biztosan nem maradsz  észrevétlen, Beyoncé mágikus illatkreációjával tökéletesen elégedett leszel. A gyönyörű énekesnő a Coty-val együttműködve készítette el a Beyoncé Pulse-t, melynek különlegessége az egyedi indigókék színű orchidea, amit soha nem használtak még parfümben. Az illat nyitánya a beyonce.jpg ()finom aromájú kék Curacao, a barackvirág és a bergamot, míg a szívjegyben az elbűvölő Kékmadár orchidea, a finom bazsarózsa és az illatos jázmin oldja a gátlásaidat.  A parfümből nem hiányozhatnak a Beyoncé kirobbanó energiáját kifejező ellenállhatatlan összetevők sem, így a meleg madagaszkári vanília, az édeskés pézsma és az egzotikus fák aromája. A különleges illatesszenciához nagyszerűen passzol az ultramodern kék üveg, ami 7299 Ft-ért a fürdőszobád éke lehet.

Hódítsd meg a világot!

Az Elite a világ vezető modellügynöksége, és most négy felejthetetlen illattal repít el a Föld legmenőbb fővárosaiba. A szerelmesek városa által inspirált Paris Baby egy pezsgő virágos illat, az alma, a frézia és a bellini romantikus andalgásra hívogat, a szívében ragyogó fehér virágok tiszta eleganciával ajándékoznak meg, míg az alapillat a szantálfa, a pézsma és a vanília tónusait olvasztja egybe. Ha bulizni indulsz, fújd magadra a London Queen érzéki és élénk vanília illatát, melyet elbűvölő virágos és gyümölcsös jegyek köré építettek. A New York Muse finom aromája igazi urbánus életérzést kínál, ami olyan komponensekkel hoz lendületbe, mint a vörös bazsarózsa, a krémes ibolya, a fekete vanília és a bódító pézsma. Éld át a napsütötte tengerpartok hangulatát a Rio Glam Girl buja esszenciájával, és engedj a vibráló acai bogyó, a zamatos csillaggyümölcs, a tiszta jázmin és a krémes szantálfa csábító erejének. Az 50 ml-es EdT ára 1999 Ft.elite.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X