Főoldal > SZÉPSÉG > Nagy naptej-teszt

Nagy naptej-teszt

fényvédelemkrémnapnaptejsugárzás
0

Írta: and

Stenders Gentle Sun, SPF 30 – ultra fényvédő balzsam Nem tartalmaz parabent, allergéneket és színezőket, tartalmaz viszont homoktövis olajat, aloe kivonatot, kókuszvajat és méhviaszt. Megvédi a bőrt a leégéstől, a bőr korai öregedésétől és a pigmentációtól. Tapasztalat: Az izgalmas összetevőinek köszönhetően illata kellemes, állaga könnyű, nem zsíros, gyorsan felszívódik, nem ragad. Bár vízállónak írja a […]

Stenders Gentle Sun, SPF 30 – ultra fényvédő balzsam

Nem tartalmaz parabent, allergéneket és színezőket, tartalmaz viszont homoktövis olajat, aloe kivonatot, kókuszvajat és méhviaszt. Megvédi a bőrt a leégéstől, a bőr korai öregedésétől és a pigmentációtól.

Tapasztalat:

Az izgalmas összetevőinek köszönhetően illata kellemes, állaga könnyű, nem zsíros, gyorsan felszívódik, nem ragad. Bár vízállónak írja a tubus, én minden egyes csobbanás után újrakentem magam, biztos, ami biztos, elég fehér a bőröm. Nem égtem le, de nem is maradtam fehér, mint általában más készítményeknél. Nem szárít, a bőröm puha, selymes és hidratált volt utána. Ajánlom azoknak, akik biztonságosan szeretnének barnulni.

Lelőhely: www.stenders.hu

ultra_sunscreen_balm30.jpg ()Daylong extreme SPF 50+ – nagyon magas védelem

Illatmentes, liposzómás naptej, extra magas UVA és UVB védelemmel. Napallergiás bőrre is ajánlott. Extra vízálló, különösen javasolt a nagyon érzékeny bőrű embereknek.

Tapasztalat:

Nem szeretem az illatokat, főként az arcomon viselem nehezen. Ennek a készítménynek a nagy előnye többek között az, hogy illatmentes, a másik a magas védelem. Hajlamos vagyok pigmentfoltokra, de több használat után is állíthatom, hogy nem sötétedtek a foltok rajtam, pedig sokat voltam a napon. Nem zsíros, de úgy érzem, talán picit nehezebben szívja be a bőröm. A magas védelemnek köszönhetően több időt kell tölteni a napon, hogy meglátszódjon az egészséges szín, de nagyon ajánlom annak, aki hozzám hasonlóan nem kedveli az illatos készítményeket és nem szeretné, ha a pigmentfoltjai még láthatóbbak lennének.

Lelőhely: www.egeszsegbolt.hu

guinot.jpg ()Guinot Uni Bronze – SPF15

Fényvédő krém pigmentfoltos, szeplős arcbőrre és kézre. Színezett krém, amely egyenletes természetes színt varázsol a bőrre és az apró bőrhibákat is elfedi. Magas UVA és UVB védelmet biztosít és megőrzi a bőr puhaságát.

Tapasztalat:

Egyik kedvencem a Guinot színezett fényvédője. Mintha csak egy alapozót kentem volna fel, annyi különbséggel, hogy teljesen természetes hatást keltett az arcomon, mintha ott sem lenne, közben azonban nemcsak védte a bőröm a káros napsugaraktól, de lágyan el is fedte a bőrhibákat. Finom, kellemes illatú és nem ragad a bőrön. Annak ellenére, hogy a faktorszáma nem 50-es, nem láttam változást a pigmentfoltok tekintetében, nem váltak láthatóbbá.

Lelőhely: www.bms-wellnes.com

Laroche-Posay Anthelios XL stick – SPF 50+

Magas védelem, illatmentes, érzékeny területekre.

Tapasztalat:

Először is meglepően kis helyen elfér, akkora, mint egy rúzs és úgy is működik. Stift, nem folyékony állagú, bármikor előkaphatjuk és “kirúzsozhatjuk” vele az érzékeny területeket. Kis mérete miatt a női táskák alapdarabja lehet. Kifejezetten arcra használtam az alapozóm alá. Nem zsíros, illatmentes és egyből utána felkenhető az alapozó is, így védelmet nyújt a bőröregedés és a pigmentfoltok ellen. Nekem bejött!

Lelőhely: gyógyszertárak

biotherma.jpg ()Bioderma Photoderm Max – SPF 50+

Naptej spray formátumban, magas védelem, érzékeny bőrre is. Maximálisan óvja a bőr immunrendszerét, segíti a bőrsejtek természetes védekező reakcióit, bőrnyugtató- és ápoló készítmény.

Tapasztalat:

A használatot megkönnyíti a spray formula, bár illatmentesnek írja a flakon, mégis egy enyhe, friss, finom illatot éreztem, az állaga könnyű, selymessé és ápolttá varázsolja a bőrt. Hamar felszívódik, nem zsíros. Arcra és testre is használtam, az izzadtsággal sem jött le. Fürdés után érdemes újrakenni a nagyobb védelem érdekében. A homok nem ragad bele, és a magas védelem ellenére is lehet barnulni mellette. 400 millis kiszerelésben is kapható, így az egész család tudta használni a nyaralás alatt.

Lelőhely: gyógyszertárak

Payot fényvédő krém arcra – SPF50

Nem csak a nap káros sugarai ellen véd, de a benne lévő napraforgóolajnak köszönhetően antioxidáns, sejtvédő- és helyreállító hatása is van. Gátolja a bőr öregedését és egyenletes barnaságot biztosít. A krém mézet és panthenolt is tartalmaz, melyek selymessé varázsolják és regenerálják a bőrt.

Tapasztalat:

Lágy, kellemes állagú, nem zsíros, a bőr gyorsan beszívja. Az illata kimondottan finom, felvitel után még egészen sokáig éreztem magamon. Alapozó alá is nyugodtan használható, mivel gyorsan beszívja a bőr, így nem kell sokat várni sminkelés előtt. A bőröm tapintása lágy és selymes volt, az arcomon szép és egyenletes barnaságot biztosított, a meglévő pigmentfoltjaim nem erősödtek. Úszás és fürdés után azonban ajánlott újra kenni.

Lelőhely: www.bms-wellness.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X