Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, az ősz legtrendibb farmerjai

Íme, az ősz legtrendibb farmerjai

divatfarmerőszszínestrend
0

Írta: and

Boyfriend jeans Ez az a fazon, ami annak idején Marilyn Monroe-nak köszönhetően vált méltán híressé, hiszen a színésznőt nem egyszer kapták úgy lencsevégre, hogy a kedvese farmerja volt rajta. Válassz egy buggyosabb fazonú nadrágot, akár a pasidét is elcsenheted, aminek az alját lazán tekerd fel és máris kész a „saját gyártású” boyfriend jeans. De mindenképp […]

Boyfriend jeans

Ez az a fazon, ami annak idején Marilyn Monroe-nak köszönhetően vált méltán híressé, hiszen a színésznőt nem egyszer kapták úgy lencsevégre, hogy a kedvese farmerja volt rajta. Válassz egy buggyosabb fazonú nadrágot, akár a pasidét is elcsenheted, aminek az alját lazán tekerd fel és máris kész a „saját gyártású” boyfriend jeans. De mindenképp szűk, nőies felsővel párosítsd!

Wellness Cafe tipp: Női boyfriend farmernadrág ( Levi’s 501, 22 490 Ft)

jeans1.jpg ()A széles szárú

A ’70-es években szinte mindenki ilyet hordott, és azóta is többször felbukkant már a kifutókon. A széles szárú farmer modern verziója még inkább megállja a helyét napjainkban, ha egy fedora kalappal és egy egyszerű, fehér toppal viseled. Ha ilyen trapéz fazonú nadrágot kapsz magadra, akkor valóban figyelned kell az arányokra – hiszen alsó testrészeink hangsúlyosabbak lesznek épp a nadrág szára miatt, ezért felülre ajánlott nem túl bő felsőrészeket választani.

Wellness Cafe tipp: Bőszárú farmer (F&F Blue, 2500 Ft)
 
A szűkszárú farmer

A szűkszárú farmer iránti imádat is évről évre újjáéled. Ez az a farmertípus, amelynek hála, minden nő vékonyabbnak tűnhet, kiváltképp, ha ezt a nadrágot egy szépséges magas sarkú cipővel társítják.

jeansff.jpg ()Wellness Cafe tipp: Szűk szárú farmernadrág (F&F Blue, 2500 Ft)

Farmer, de nem csak a lábadon

A farmerruha nem csak a kislányoknak lehet praktikus viselet. Valójában hihetetlenül szexi hatás váltható ki egy farmerruhával, főleg ha megfelelő alkalmakkor választod ezt a darabot. A harisnyanadrág mindenképp dukál hozzá, egy szuper csizmával bárhova felvehető – igazi laza összeállítás kreálható belőle.

Wellness Cafe tipp: Farmerruha (Mango, 12 995 Ft)

jeans2.jpg ()Alapos kidolgozottság

Szeretsz elmerülni a részletekben? Akkor a fényes hatású farmerek neked is a kedvenceid lesznek, melyek – különösen a sötét színek esetében – a csillogás és ünnepélyesség maximális kifejezése, ezáltal a denim, mintha a szmoking szerepét venné át. Akárcsak a szuperstrech jeggings, melyet az oldalán flitterekkel és mikroszegecsekkel kirakott oldalcsík díszit. A Gas RHYTM’NSOUL kollekciója az indigókéktől megfosztva, bézs tónusú, igazi autentikus  vintage stílust képvisel, ahol az eredeti szín csak egy halvány és kitörölhetetlen nyom marad.

Wellness Cafe tipp: Superslim jeggings 3 féle mintázattal (Gas Woman Sumatra Reverse, 32 900 Ft)

gasjeans.jpg ()A színes farmer

A színes farmer is jó ideje a nagy kedvencek közé tartozik, és semmi jelét nem látjuk annak, hogy ez a közeljövőben változni fog, sőt, a szürke, őszi napokon egy színes farmerrel egy kis vidámságot is csempészhetsz a hétköznapjaidba. Hangsúlyos kiegészítőkkel még inkább feldobhatod az összhatást.

Wellness Cafe tipp: Türkizkék farmer (Levi’s, 25 990 Ft)

A farmerszoknya

Lehet, hogy legutóbb akkor volt rajtad farmerszoknya, amikor hétévesen rolleren száguldoztál az udvaron, és két copfba volt fogva a hajad. Idén ősszel viszont sokkal kifinomultabb a gyerekkorunkat is idéző farmerszoknya, köszönhetően a magasított deréknak és a rövid szegélyeknek. Ez a darab is elérhető a színek széles skálájában. Ősz elején még hordd vékony harisnyával, de akkor sem kell megválnod tőle, ha hidegre fordul az idő, hiszen egy vastagabb harisnyával még mindig magadra kaphatod. A magas sarkak a farmerszoknya esetében is elengedhetetlenek, e kettő segítségével a hűvösebb évszakokban is trendi lehetsz.

Wellness Cafe tipp: Magas derekú, farmer ceruzaszoknya (Mango, 9895 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X