Főoldal > SZÉPSÉG > Szépülj kímélő kozmetikumokkal!

Szépülj kímélő kozmetikumokkal!

arcápoláshajápoláskozmetikumsminktestápolás
0

Írta: and

Nyári hajápolás Ha sok időt töltesz a szabadban, és szeretnéd megóvni hajadat a káros környezeti hatásoktól, keress olyan készítményeket, amelyek aktív és természetes összetevőket tartalmaznak. A méz ásványi anyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban is rendkívül gazdag, ez utóbbi elősegíti az erős immunrendszerhez nélkülözhetetlen kalcium és magnézium felszívódását. A Dr. Organic Bio Manuka mézes hajápoló értékes hatóanyagok […]

Nyári hajápolás

Ha sok időt töltesz a szabadban, és szeretnéd megóvni hajadat a káros környezeti hatásoktól, keress olyan készítményeket, amelyek aktív és természetes összetevőket tartalmaznak. A méz ásványi anyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban is rendkívül gazdag, ez utóbbi elősegíti az erős immunrendszerhez nélkülözhetetlen kalcium és magnézium felszívódását. A Dr. Organic Bio Manuka mézes hajápoló értékes hatóanyagok komplex keverékét tartalmazza, így tökéletesen táplálja a hajszálakat. A mézes sampont minden nap használhatod, az eredmény puha, fénylő és könnyen kezelhető hajkorona (3735 Ft, lux2you.hu).

naturkozmcikk1.jpg ()Világos vagy szőke tincseidet strandolást követően gyorsan kondicionálhatod a rózsafaolaj, bergamottolaj és ginkgo biloba kivonatából készült Faith in Nature hajápolóval, ami regenerálja a sérült, száraz hajat, és ragyogó fényt eredményez (1240 Ft, alfadrogeria.hu). Az esti bulizás előtt száraz hajadra a Logona selyemfényű hajspray-ből fújj egy keveset, így a frizurádat rugalmassá, tartóssá varázsolhatod, anélkül, hogy elnehezedne (2800 Ft, bionaturel.hu).

Wellness Cafe tipp: Nature antioxidáns hatású hajsampon szőlő- és kasvirágkivonattal, Sante kókusztej és narancs hajfény sampon, Simply Organic hajlakk

Nyári testápolás

A napsugarakra fontos a bőrödet is felkészítened, a L’Erbolario Szuper bronzosító balzsam segítségével még intenzívebbé teheted a barnulást. Nincs napfényszűrő hatása, ám a tápláló és lágyító sárgarépa, dióhéj és aloe kivonat biztosítja bőröd komfortérzetét valamint egészséges színét a napozás alatt és után (5490 Ft, myropolium.hu). A napfürdőzés során ügyelj mindig arra, hogy a fényvédő készítmények minimum 15 faktorosak legyenek, és a megfelelő külső-belső hidratáltság érdekében igyál minimum napi 8 pohár vizet.

Ha úgy érzed, kissé leégtél, alkalmazz az érzékeny bőrfelületre aloe vera kivonatú krémeket – ezek hűsítenek, nyugtatnak és segítenek a gyógyulásban. Ha nagyon száraz és érzékeny a bőröd, gyors segítséget nyújthat a Savoderm Med 5% testápolója, hisz fokozza a bőr nedvességtartalmát, míg a jojobaolaj és az E-vitamin gondoskodik a kíméletes ápolásról (1728 Ft, biodalom.hu).

Wellness Cafe tipp: Frissítsd fel magad egy cseppnyi kelettel, a The Body Shop japán kajszibarackos és Yuzu gyümölcsös testpermetje elbűvöli minden érzékedet (4490 Ft, netbodyshop.hu).

Nyári arcápolás 

Arcod hidratálásához válassz olyan lágy és gyorsan felszívódó készítményeket, amelyek természetesen aktiválják a bőrfunkciókat. A Bioemsan hidratáló krém aloe verát, bogáncsolajat, shea vajat, narancsvirágot és íriszgyökeret tartalmaz, amelyek táplálnak és védenek a fényhatás okozta károsodásoktól (10 900 Ft, egeszsegbolt.hu). Az Oriflame Pure&Nature nyugtató arckrémje 100 %-ban organikus aloe verával és árnikával óvja, hidratálja a bőrödet, miközben helyreállítja annak egyensúlyát és növeli a komfortérzetét (699 Ft, hu.oriflame.com).

Ha szeretnél puha és selymes tapintású arcbőrt, a Mediterraneo hámlasztó arcápolója megszabadít a szennyeződésektől, az olívamag szemcsék elősegítik a hámlasztást, míg a szépségelixírként funkcionáló argán serkenti az elasztin és a kollagén termelődését (1990 Ft, myropolium.hu). Nyáron különösen fontos a nedvességpótlás, a Weleda Írisz hidratáló krém gyorsan felszívódik, megköti a nedvességet, így arcbőröd egészségesebbé, szebbé és lágyabbá válik (3335 Ft, biomix.hu).

Wellness Cafe tipp: Hetente kétszer radírozd át az arcodat, hogy bőröd új energiákkal töltődhessen fel.

naturkozmcikk2.jpg ()Nyári make-up

A kevesebb néha több elvet szem előtt tartva garantáltan nem fog olvadozni rólad a festék és napsütötte bőröd természetes fényében tündökölhet. Ideális nyári sminkalap az Annemarie Börlind Hydro Balance könnyű nappali krémje, a tengeri alga és a zöldtea kivonat intenzív védelmet nyújt a környezeti ártalmak ellen, míg a hidratáló mikroemulzió bőrödön friss és matt arcszínt képez (5000 Ft, provitamin.hu).

A forró pillantáshoz elegendő egy leheletnyi festék, az új Logona szempillaspirál káprázatosan növeli pilláid színét és hosszúságát, ha pedig bio arcpír keresel, a nyugtató és tonizáló rózsaszirommal és jázminrüggyel készült Zuii Organics Nector bőrödnek természetes, ám látványos színárnyalatot kölcsönöz.

A smink eltávolításakor gyengéd tisztítást nyújt a Coslys bio arclemosó hab, organikus rózsavirágvízzel és természetes hatóanyagokkal. Dörzsöld bele gyengéden a nedves bőrbe, majd öblítsd le alaposan langyos vízzel (3791 Ft, okosdrogeria.hu).

Wellness Cafe tipp: Dr. Hauschka „Levendula álom” szemceruza duo, Kiss My Face organikus natúr szájfény, Sonya Sunfire szemfesték 

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X