Főoldal > SZÉPSÉG > Keresd az illatot: a tavasz legújabb parfümjei!

Keresd az illatot: a tavasz legújabb parfümjei!

illatparfümtavasz
0

Írta: and

Élvezd az életet! Ha kedveled a citrusféléket és a napsütés szerelmese vagy, tökéletes választás a Thierry Mugler Womanity. Az illat láthatatlan kapcsolat, mely minden nőt összeköt a kreativitás és a pozitív energia szellemében. Az egyedülálló orientális-édes-fás illatkompozíció fügefával, kaviárral, zöld aromákkal csábít, és ha magadra fújod, érezni fogod, ahogy kinyílik a világ. A 30ml-es edp-t […]

Élvezd az életet!

Ha kedveled a citrusféléket és a napsütés szerelmese vagy, tökéletes választás a Thierry Mugler Womanity. Az illat láthatatlan kapcsolat, mely minden nőt összeköt a kreativitás és a pozitív energia szellemében. Az egyedülálló orientális-édes-fás illatkompozíció fügefával, kaviárral, zöld aromákkal csábít, és ha magadra fújod, érezni fogod, ahogy kinyílik a világ. A 30ml-es edp-t most 10 800 Ft-ért megrendelheted a www.myparfum.hu oldalán.

Ünnepeld a sokféleséget!

A szenvedély, a vonzás, a szikra, a hirtelen felgyorsuló pulzus megtestesítője a népszerű Cacharel Amor Amor Absolu változata, mely téged is elvarázsol, ha kedveled a könnyed illatokat. A virágos-gyümölcsös gourmand eszencia a liliom, a jázmin, a frangipani, a praliné és a vanília csodás keveréke, melyet vétek lenne kihagynod, ha beköszönt a tavasz. A 30 ml-es parfüm ára 9400 Ft. (www.parfumszalon.hu)

Maradj önálló!absolujo.jpg ()

Az S. Oliver Selections Superior parfümjét azok a nők kedvelik, akik határozottak, céltudatosak és mindig tudják, mit akarnak. A magabiztos, csábító fás kombináció magában foglalja a stílust, a karizmát, az érzékiséget. A csípős mandarin, a grapefruit, az orchidea, a frézia és a szilva lágy, fás kombinációja igazán egyedi stílust kölcsönöz viselőjének. A 30ml-es edt ára 6290 Ft. (www.illatszer.eu)

 Pezsegj!

A Hermés Un Jardin Sur Le Nil illata a fényt, a nagylelkűséget és a csillogást tükrözi, megbolondítva egy csipetnyi nílusi hangulattal. A parfüm megérinti a szívedet, közelebb hozza érzékeidet, és nem csupán téged, ám párodat is ámulatba ejti. Az 50 ml-es edt ára most ajándékkal együtt 17 650 Ft. (www.douglas-parfumeria.hu)

hermes.jpg ()Táncolj érzékien!

A magabiztos és szexi nők részére készült a Nina Ricci Dancing Ribbon limitált kiadása, mely gyümölcsös zamatokkal és kellemes virágokkal csábít. A parfüm összetevői az élénk málna, a finom gyömbér, a lágy tubarózsa, valamint a pacsuli és a szantálfa keveréke. A flakon vörös kristályszalaggal díszített, mely pazar látványt nyújthat akár éjjeliszekrényeden is. Ha nagyobb kiszerelésben vásárlod meg, most ajándékba kapsz hozzá egy csodás nyakláncot is. Az 50 ml-es edp ára 18 600 Ft. (www.douglas-parfumeria.hu)

Gyönyörködj a naplementében!

A szívfunkciók beindításra szolgál az Escada Taj Sunset egzotikus illata, mely lédús, nyárias hangulatát a mangónak, a nektarinnak, a vérnarancsnak köszönheti. Az alapkompozíció a kókusz, a pézsma és a szantálfa, vízi virágokkal, málnával és gránátalmával kiegészülve. Az 50 ml-es edt ára 11 600 Ft. (www.parfumeden.hu)

Vibrálj bájosan!

A Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs az eredeti Daisy még bohókásabb változata. Fiatalságával, optimizmusával egy csodás, napsütötte helyre repít, felébreszti az érzékeket és boldogságot, megnyugvást áraszt. A parfüm virágos-gyümölcsös illatú, a friss málna, az érzéki vadrózsa, valamint a szilva mély melegségével.
Részletek: www.marcjacobs.com

Wellness Cafe tipp: Ed Hardy Hearts And Daggers Women by Christian Audigier, YSL Belle D’Opium, Shiseido Zen- White Heat Edition.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X