Főoldal > SZÉPSÉG > Frissítsd fel ruhatárad szexi cuccokkal!

Frissítsd fel ruhatárad szexi cuccokkal!

alakkiemeléscsábításderékmelegítőfehérneműkényelem
0

Írta: and

Áldozz a kényelemért Ha kedveled a divatot, és az is fontos, hogy a fehérnemű mind színében, mind stílusában passzoljon aktuális öltözékedhez, a Triumph Shape Sensation alakformáló kollekciója tökéletes választás, hogy egész nap komfortérzeted legyen. Itt olyan darabok közül válogathatsz, melyek kiemeli nőiességedet, emellett pedig páratlanul szexisek. A kínálatban szereplő számos szabásforma továbbá lehetőséget ad kisebb-nagyobb […]

Áldozz a kényelemért

Ha kedveled a divatot, és az is fontos, hogy a fehérnemű mind színében, mind stílusában passzoljon aktuális öltözékedhez, a Triumph Shape Sensation alakformáló kollekciója tökéletes választás, hogy egész nap komfortérzeted legyen. Itt olyan darabok közül válogathatsz, melyek kiemeli nőiességedet, emellett pedig páratlanul szexisek. A kínálatban szereplő számos szabásforma továbbá lehetőséget ad kisebb-nagyobb testi hibáid korrigálására. (www.triumph.hu)

Wellness Cafe tipp:
A finom anyagból készült fehérneműket mindig mosd kézzel, langyos vízben, ha pedig gépbe teszed, helyezd mosózsákba, hogy kíméld a szövetet.

Hangsúlyozd az idomokat

Idén a legtöbb márka különleges alakkiemelő újdonságokkal rukkolt elő, így eljött a te időd, hogy tesztelhesd a vonalakat hangsúlyozó, formáló vagy eltüntető darabokat.

A Calzedonia két alakformáló terméke garantáltan formába hoz. A nadrág és a lábfej nélküli harisnyanadrág tökéletes együttes olyan problémás területekre, mint a fenék, a comb, a csípő és a derék tájéka. A lycraszálból készült modellek könnyen viselhetőek, az ultralapos varrás és vékony anyag szinte láthatatlan marad rajtad, így előnyösen kiemeli domborulataidat. (calzedonia.it)

Wellness Cafe tipp:
Felragasztható szilikon melltartó Palmers 8200 Ft, alakformáló harisnya Intimissimi 8590 Ft, Lisca alakformáló body. (dinasztiafehernemu.hu)

Ne fázz a hidegben

A Lollee derékmelegítő divatos, rugalmas és kényelmes kiegészítő, amivel bármikor feldobhatod ruhatáradat, és jól jöhet a hideg napokban. A minőségi alapanyagnak és az egyedi szabásnak köszönhetően lágyan követi tested vonalát, emiatt kényelmes akár utcán, akár munkában vagy sportolás közben. A 12 féle színben, 6-féle méretben kapható kiegészítőt itt megtekintheted: lollee.com
A mostanában nagyon trendi, magasított derekú alsó nem csupán izgató, ám melegen tartja csípődet és formálja a derekadat. Válaszd a La Perla fűzős vagy csipkés melltartóját (51000 Ft) és alsóját (47000 Ft), és garantáltan nem marad el a hatás. (laperla.com)

fehernemu2.jpg ()Csábíts el kedvesedet

A fekete szín szexi, stílusos, erőt és titokzatosságot kölcsönöz viselőjének. Teltebb alak esetén karcsúsít, míg a vékony testet nőiesebbé teszi. Ha szeretnéd párodat újból meghódítani, lepd meg a Marks&Spencer álomszép fekete-bézs míderjével (9990 Ft), vagy vedd le lábáról egy gyönyörű, feketemintás anyagból készült fűzővel, melyet viselhetsz hétköznap, vagy különleges alkalomkor. A fűző ára tangabugyival 9990 Ft. (katerina.hu)

Wellness Cafe tipp:
Fűző fekete csipkével H&M 2790 Ft, fekete csipke együttes D&G 19820 Ft és 9820 Ft, tyúklábmintás melltartó C&A 3290 Ft.

Lázadj pirosban

A piros a nemiség szimbóluma, a szenvedély és forró libidó színe. A vérpiros tüzet és hatalmat jelképez. Ha a piros lámpás házakra gondolsz, ugye, neked is szexuális paráznaság jut eszedbe? Jutalmazd meg magadat egy finom, tüll alapanyagból készült fűzővel, mely karcsúsító fazonjának köszönhetően rendkívül előnyös viselet. A fűző akciós ára 3990 Ft. (womenstore.hu)
A pokolian szexi Szenvedély mellemelő lángoló vörös színe felkorbácsolja az érzékeket, a fehérnemű selymes, fényes szaténből készült, gyönyörű csipkedíszítéssel. A termék ára 5590 Ft.(intimo.hu)

Wellness Cafe tipp:
Fekete-piros csipkés body New Yorker 5990 Ft, piros-fekete babydoll F&F 4200 Ft, kéthasítékos, fekete-piros babydoll csíktangával 6990 Ft. (shopmania.hu)

Bolondozz pajkosan

A régi dívák klasszikus, halcsonttal merevített csipkefűzőben hódítottak. Ez a hagyományos, ám rendkívül nőies darab a Te kollekciódból sem hiányozhat, hogy ellenállhatatlan vágyakat ébressz párodban (csipkefűző Wolford 56900 Ft).  
A vadvirág body poliészteres alakformáló anyagból készült, fekete-lila színben, levehető csipke kitűzővel rendkívül erotikus fehérnemű, melyet 12580 Ft-ért itt rendelhetsz: sugarbird.hu
A szatén, púderszínű Be Witching/CanCan dögös melltartó (4990 Ft) és kényelmes alsó (2990 Ft) olyan összeállítás, mely remek kiegészítője bármilyen viseletnek.

Wellness Cafe tipp:
Bézs együttes fehér csipkével Women’s Secret (alsó 2995 Ft, melltartó 5995 Ft), csipkés míder alsóval  Palmers, 28990 Ft, szexis bugyi J.Press, 1290 Ft.

Hódíts bájosan

Ha biztosra akarsz menni, vesd be a fodros bugyit és a dögös harisnyatartót, így pasid nem tud neked ellenállni. Az Oysho bájos melltartója lágyan, ám szexisen villantja elő kebleidet (3995 Ft), a harisnyatartóra pedig vigyázz, mert párod biztosan széttépi. (oysho.com)
Látványos csipke, merevítő nélküli melltartó és a kényelem puha érzete: az Intimissimi sportos fazonjában nem fogod magad kényelmetlenül érezni, és tapasztalhatod, hogy egy sportos fazon is lehet démoni. (melltartó 7490 Ft, alsó 2990 Ft)

Wellness Cafe tipp:
Halvány rózsaszín fehérnemű masnival DIM (alsó 4990 Ft, melltartó 9390 Ft), háromszög fazonú szett Implicite/Ma Lingerie 11200 Ft és 7600 Ft, bájos masnis korszázs Shirley of Hollywood 20900 Ft. (shirleywebshop.hu)

Álmodj izgalmakat

Kényeztesd magad szexi hálóinggel a szezon üde színeiben, vagy vállald be a dögös harisnyatartót, hogy kedvesen ne tudjon nyugodtan aludni éjjel. A hosszú ujjú csipkeszegéllyel készült áttetsző hálóing az elején megkötős, így nem kell bíbelődnötök a vetkőzéssel. A hálóing ára 16500 Ft. (miraclefashion.hu)
Ha domináns szeretnél lenni, válassz áttetsző hálóinget feketében, melyet a mellrésznél varrott, és rózsaszín kockás szalaggal, fodorral díszített. (2690 Ft, venuszfehernemu.hu)

Wellness Cafe tipp:
Piros csipkés hálóruha Roxana 6140 Ft (lingerieplaza.hu), Cuorina szexis hálóruha 7990 Ft (szexi-fehernemuk.hu), exkluzív, mintás combfix Mona Amber 1890 Ft. (trendcentrum.eu)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X