Főoldal > SZÉPSÉG > 5 trendi alapdarab őszre, amiket muszáj beszerezned!

5 trendi alapdarab őszre, amiket muszáj beszerezned!

0

Írta: and

A legújabb őszi kollekciók már a boltok polcain sorakoznak. Ha szereted követni a divatot, fogadd meg a stylistok bevált tanácsát, és ahelyett, hogy komplett szetteket vásárolnál, fektess be egy-két, a stílusodhoz illő, jó minőségű darabba. A megjelenésed is egyedibb lesz, és a gardróbodat is garantáltan felfrissítheted. Hogy könnyebb legyen a választás, bemutatjuk mikért lelkesednek idén […]

leopard.jpg ()A legújabb őszi kollekciók már a boltok polcain sorakoznak. Ha szereted követni a divatot, fogadd meg a stylistok bevált tanácsát, és ahelyett, hogy komplett szetteket vásárolnál, fektess be egy-két, a stílusodhoz illő, jó minőségű darabba. A megjelenésed is egyedibb lesz, és a gardróbodat is garantáltan felfrissítheted. Hogy könnyebb legyen a választás, bemutatjuk mikért lelkesednek idén ősszel a tervezők!

Egy kis vadság

Az idei őszi szezonban újra reneszánszát éli az állatminta – ruhákon, kabátokon, sálakon, szoknyákon, sőt a cipők díszítésén is találkozhatsz vele. Ha merészebb vagy most akár állatmintás kabátot is viselhetsz, de egy sállal vagy diszkrétebb kardigánnal is biztosra mehetsz. Fontos, hogy az egyéniségedhez és a meglévő ruháidhoz passzoló szerzeményekkel gazdagodj! Vásárlás előtt nézd át a szekrényed: mi az, amire leginkább szükséged lenne!

Vörös és fekete

Idén a dívás vörös árnyalatok jól megférnek a glam-rockos feketékkel. Űzd el az őszi lehangoltságot egy szívet melengető piros holmival, ez a szín ugyanis a kutatások szerint amellett, hogy energetizál, vérbőséget is okoz, segítve a méregtelenítést. Hogy a megfázásnak esélyt se adj, bújj olyan bőrkabátba, melyek a Burberry és a Gucci kifutóin is szerepelnek – újabban irha béléssel és díszítéssel. Idén a rockerek előnyben vannak, bármi jöhet, amin szegecsek vagy bőrdíszítés van, tehát itt az idő, hogy felszabadítsd a benned lakó rocksztárt!

military.jpg ()Katonadolog

Marc Jacobsnak hála a khaki, a rozsdabarna és a military stílus ismét reflektorfénybe került a divat porondján. Akkor sem kell kimaradnod a katonásdiból, ha az olajzöld nem a kedvenc színed, zubbonyra emlékezető gombolású kabátokat és zakókat rengeteg színben találhatsz a boltokban. A nőiesebb megjelenésért párosíthatod finom pasztellszínekkel vagy szoknyával – formáld bátran öltözéked a saját stílusodra! Érezd jól magad a ruháidban, meglátod, ezt mások is díjazni fogják.

csipke.jpg ()Csipkerózsika

Ez a nagyon nőies minta szinte minden nagy divatháznál visszaköszön valamilyen formában: volt, aki tetőtől talpig csipkébe burkolta a modelljeit. Utcai viseletre persze bőven elég valamilyen csipkés részlet a ruhán, rengeteg felsőt, topot találhatsz ezzel a megoldással megbolondítva. Ha biztosra akarsz menni, válassz az aktuális irányzatnak megfelelő mintás harisnyát vagy táskát.

Kötöttek

Minden télen előkerülnek a jó meleg kötött holmik a szekrény mélyéről, de ebben a szezonban egészen új megvilágításban tűntek fel a színen. Elegáns szoknyák, ruhák, sőt csízmák lepték el a Chanel kifutóit, ahova minden szetthez jutott valami kötött is. Ennek a trendnek az előnye, hogy ha rendelkezel legalább egy kötött sállal, elég, ha a nyakad köré tekered és élvezed, hogy idén télen nem kell megfagynod azért, hogy divatos legyél. Bohókásabbaknak jól jöhet egy vastag harisnya vagy lábszárvédő a hűvösebb napokra, hivatalos alkalmakra pedig szerezz be egy csinos kötött ruhát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X