Főoldal > SZÉPSÉG > Top 6 kihagyhatatlan szépségápolási újdonság!

Top 6 kihagyhatatlan szépségápolási újdonság!

0

Írta: and

1. Mary Cohr Fiatalító és Regeneráló Szérum A Mary Cohr fiatalító termékcsaládjának legújabb tagja a hidralizált DNS-nek köszönhetően hatékonyan regenerálja az UV sugárzás következtében megsérült DNS-t, a biopeptidek révén pedig jelentősen növeli a kollagén és elasztin rostok tömörségét. Az eredmény szemmel látható már az első használat után! Csökken a ráncok mélysége, a bőr azonnal kisimul, […]

1. Mary Cohr Fiatalító és Regeneráló Szérum

AgeSignsRepair.jpg ()A Mary Cohr fiatalító termékcsaládjának legújabb tagja a hidralizált DNS-nek köszönhetően hatékonyan regenerálja az UV sugárzás következtében megsérült DNS-t, a biopeptidek révén pedig jelentősen növeli a kollagén és elasztin rostok tömörségét. Az eredmény szemmel látható már az első használat után! Csökken a ráncok mélysége, a bőr azonnal kisimul, hidratált és ragyogó lesz.

Persze, javasolt a szérumot kúraszerűen alkalmazni. Néhány hét múlva ugyanis, az 56 aktív biológiai összetevőt tartalmazó koncentrátum valósággal megújítja a bőr szerkezetét. Serkenti a sejtek regenerálódását és az újraképzés folyamatát, laminain-tartalma pedig biztosítja ezen sejtek hosszú élettartamát. A selymes textúrájú, könnyed krém azonnal felszívódik, a hyaluron savnak köszönhetően pedig kiválóan hidratálja a bőrt.

Ajánlott fogyasztói ár: 51 220 Ft (50 ml) www.marycohr.hu

 2. Max Factor Facefinity Kompakt Alapozó

max-factor-facefinity-compact.gif ()A Max Factor szeptemberi újdonsága mindent tud, amit  21. századi nőként elvárhatunk egy alapozótól. Védi és hidratálja a bőrt, makulátlan fedést biztosít, olajmentes – így nem tömíti el a pórusokat, nem tartalmaz illatanyagot és egész nap tökéletesen tart. Mindemellett napvédővel is ellátták (SPF 15), így megóv a káros UVA/UVB sugaraktól, amik sajnos még ősszel is érik a bőrödet. Használhatod önmagában, alapozóként, de napvédő púderként is. Ez utóbbi esetben elég, ha alapozás után egy ecsettel egyenletesen eloszlatod az arcbőrödön. Ez a kis, mobiltelefo nra emlékeztető kompakt púder biztos, hogy elnyeri a tetszésedet és táskád kedvenc darabja lesz!  

Bevezető fogyasztói ár (szeptembertől): 4999 Ft www.maxfactor.hu  

niveabodyq10.jpg () 3. Nivea Q10 Plus Bőrfeszesítő Testápoló

A Nivea kutatói továbbfejlesztették a korábbi feszesítő testápolójukat. A Q10 Plus különlegessége, hogy a jobb bőrfeszesítő hatás eléréséhez a bőr saját energiáját használja fel. A természetes Q10 koenzim serkenti a bőr saját energia termelését, hogy javítsa annak feszességét és rugalmasságát. Segít megelőzni a bőr védekező képességét és megőrzi rugalmasságát. Ellenőrzött összetételének köszönhetően az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Két hét szorgalmas kenegetés után pedig saját magad tapasztalod majd a csodás eredményt!

Ár: 1599 Ft (250 ml)

4. L’Occitane Immortelle Divine Ránctalanító Arckrém

Ennek a világon egyedülálló készítménynek a specialitását a Korzikán található Mirtusz és Immortelle virága adja. E két összetevő esszenciális olajának öregedésgátló hatását loccitaneimmortele.jpg ()ugyanis 5 szabadalom is bizonyítja. Az Immortelle segíti a kollagéntermelést, serkenti a bőr mikrocirkulációját és visszaállítja az arc eredeti kontúrjait, ragyogó, kisimult bőrfelszínt eredményezve. A Mirtusz megújítja és stimulálja a bőr sejtjeit és javítja a fiatalságért felelős fehérjetermelést. A formula gazdag omega-3 és – 6 zsírsav tartalmú növényi olajokban, könnyed textúrájának következtében, a felvitelt követően a bőr azonnal megnyugszik. Nagyszerűen hidratál és csökkenti a sötét foltokat, lelket kényeztető illata pedig minden nő számára ellenállhatatlanná teszi.

Ár: 22 900 Ft (50 ml) www.loccitane.hu

 

 

5. MAC Viva Glam Szájfények

A MAC októbertől számos újdonság mellett, két új szájfényt is vivaglamlipglass.jpg ()felvonultat: egy korall-pink árnyalatú Lady Gaga-ról, és egy vérnarancs tónusú Cindi Lauper-ről elnevezett ajakfényt. A csodásan csillogó színeket önmagában is viselheted éjszakára vagy akár nappalra. A készítmény jojobaolaj tartalma  hosszan hidratálja és táplálja az ajkakat. A termékek különlegessége, hogy ha megvásárolod, a MAC AIDS Fund’s Global Youth Prevention alapítványt támogathatod, mely a HIV/AIDS megbetegedés megelőzésére fekteti a hangsúlyt. Októberben ne felejtsd el beszerezni legalább az egyiket, ugyanis a szájfények mindössze 6 hónapig lesznek kaphatóak!

Ár: 4900 Ft

6. Stenders Grapefruit Tusoló Hab

stenderstusolohab.jpg ()Ez a rendkívül könnyű négercsók szerű fürdőtermék vízzel érintkezve habbá válik, és gyengéden, ám hatékonyan tisztítja a bőrt. A tusfürdők kiváló alternatívája. Az 5.5-ös ph értékkel rendelkező tusoló hab teljes mértékben megfelel az emberi bőr átlagos PH-értékének, így nem borítja fel a bőr természetes egyensúlyát.

A tusoló hab grapefruit illóolajat is tartalmaz, mely frissítő és élénkítő hatású. A grapefruit hidratálja a bőrt és azonnali nyugtató hatással bír. Serkenti az anyagcserét, segít a felesleges kilók leadásában, a narancsbőr elleni harcban és a bőr fiatalon tartásában. Nem tartalmaz parabent, szulfátokat és mesterséges színezékeket. 

Ár: 3290 Ft (200 gramm)  www.stender.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X