Főoldal > SZÉPSÉG > A 3 legvagányabb és legszexisebb frizura Hollywoodból

A 3 legvagányabb és legszexisebb frizura Hollywoodból

0

Írta:

Egy kis változatosságra vágysz, ezért kipróbálnál egy frizurát? A hollywoodi sztároktól számtalan trendi hajviseletet leshetsz el – a Wellness Cafe utánajárt, melyek 2010 nyarának legdivatosabb sztárfrizurái!    Charlize Theron hullámos apródfrizurája Az olasz meló és az Édes november Oscar-díjas sztárja, Charlize Theron korábban rendszerint egyszerű konttyal vagy hátratűzött, simára vasalt tincsekkel jelent meg a vörös […]

Egy kis változatosságra vágysz, ezért kipróbálnál egy frizurát? A hollywoodi sztároktól számtalan trendi hajviseletet leshetsz el – a Wellness Cafe utánajárt, melyek 2010 nyarának legdivatosabb sztárfrizurái!

 

 Charlize Theron hullámos apródfrizurája

Az olasz meló és az Édes november Oscar-díjas sztárja, Charlize Theron korábban rendszerint egyszerű konttyal vagy hátratűzött, simára vasalt tincsekkel jelent meg a vörös szőnyegen – néhány éve azonban levágatta hosszú haját, idén pedig kócos hatású, állig érő apródfrizurát visel. A színésznő arcát jól kiemeli az oldalra fésült frufru, a laza hullámok pedig szexissé és nőiessé teszik a hajviseletét. Nem véletlen, hogy Charlize Theron mellett Katie Holmes és Dannii Minogue is hasonló frizurát visel!

Tipp: Ezt a frizurát te is nyugodtan kérheted a fodrászodtól, ugyanis szögletes és kerek arcúaknak egyaránt jól áll, ráadásul formázni is könnyű: egyszerűen tekerd fel a tincseidet nagyméretű csavarókra, majd rögzítsd a hullámokat egy kevés fixálóval!

 

profimedia-0055427034.jpg ()Leona Lewis romantikus fonatai

Laza és romantikus, mégis trendi külsőt varázsolhatsz magadnak, ha a brit énekesnőhöz hasonlóan egyszerű oldalfonást készítesz. Leona Lewis nemcsak napközben, hanem egy-egy elegánsabb partin is fonott frizurát visel, amely 2010 nyarán és őszén a legdivatosabb hajviseletek közé tartozik – többek között a színésznő Kate Bosworth, valamint a Valentin nap című film sztárja, Jessica Alba is kedveli a fonott t incseket.

Tipp: Elegáns frizurát készíthetsz magadnak, ha a fejtetődön szorosan összefogod a hajadat, majd a copfodat egyszerűen befonod. Ha romantikusabb külsőre vágysz, oldalt lazán fogd össze a hajad, majd nem túl szorosan fond be a tincseidet – ám az is trendi, ha csupán egy-két elöl lévő tincset fonsz be, majd lazán lófarokba kötöd a hajadat!

 

 

Heidi Klum gombafrizurája

A világ legkeresettebb modelljei közé tartozó Heidi Klumot karrierje elején egészen hosszú, enyhén hullámos, szőke haja tette ismertté – a 36 éves, négygyermekes anyuka azonban néhány hónapja úgy döntött, itt az idő változtatni megszokott stílusán! Fodrászával a Beatlest és a hatvanas évek hangulatát idéző gombafrizurát vágatott – a szem vonaláig érő frufru kifejezetten trendivé teszi külsejét, az állig érő tincsek pedig kiemelik a modell nyakát és dekoltázsát!

profimedia-0071440222_2.jpg ()Tipp: A gombafrizurát sokféleképpen viselheted – elegáns, alkalmi ruhához szárítsd egyenesre a hajadat, ha pedig romantikusabb külsőre vágysz, csavard fel a tincseidet apró csavarókra! Ha pedig egészen különleges frizurát szeretnél, másold le az 1920-as évek lágy hullámait! Vigyázz: a gombafrizura a sminkedet is meghatározza, a frufruhoz érdemes erősen, csillogó festékkel kiemelned a szemeidet!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X