Főoldal > SZÉPSÉG > 3 tipp, hogy formába lendülj a bikiniszezon előtt

3 tipp, hogy formába lendülj a bikiniszezon előtt

0

Írta:

Nyár elején a bőröd annyira fehér, hogy még rövidnadrágban is alig mersz mutatkozni, a bikiniszezontól pedig a narancsbőr miatt kapsz frászt? Szeretnél néhány kilóval kevesebb lenni, mire jön a jó idő, vagy sportosabbnak akarsz látszani a falatnyi fürdőruhádban? Most eláruljuk, mit kell tenned ahhoz, hogy az idei nyár igazán felkészülten találjon!   Zsírégető tippek narancsbőr […]

Nyár elején a bőröd annyira fehér, hogy még rövidnadrágban is alig mersz mutatkozni, a bikiniszezontól pedig a narancsbőr miatt kapsz frászt? Szeretnél néhány kilóval kevesebb lenni, mire jön a jó idő, vagy sportosabbnak akarsz látszani a falatnyi fürdőruhádban? Most eláruljuk, mit kell tenned ahhoz, hogy az idei nyár igazán felkészülten találjon!

 

Zsírégető tippek narancsbőr ellen

 

A narancsbőrrel nemcsak a kövér nőknek gyűlik meg a bajuk: a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás és a lelassult anyagcsere miatt a zsír és a méreganyagok nemkívánatos párnácskákká halmozódnak fel a bőröd alatt, és problémát okozhatnak még akkor is, ha egyébként nincs problémád a testsúlyoddal.

 

Mit tegyél? Fel kell készülnöd a kemény küzdelemre: ha meg akarsz szabadulni a cellulitisztől, akkor fogyassz sok folyadékot, kardiózz hetente legalább háromszor, és ha van rá lehetőséged, akkor fizess be aromaterápiás testtekercselés-kúrára is! Ennek hatására a bőr legfelső és mélyebb rétegeiben is fokozódik az anyagcsere, javul a kötőszövet állapota, és már néhány alkalom után is látványos eredményt érhetsz el!

 

shutterstock_48524629.jpg ()Barnító praktikák leégés helyett

 

Hiába kened magad magas faktorszámú fényvédő krémekkel, a nyaralás első napján menetrendszerűen leégsz? Ahhoz, hogy a bőrödet megvédhesd a nyári nap erős – és gyakran kimondottan káros – sugarai ellen, időben el kell kezdened a felkészülést!

 

Mit tegyél? Ne szaladj rögtön a szoláriumba, ha egy kis színre vágysz – az önbarnító krémekkel és zselékkel ugyanis teljesen veszélytelenül tehetsz szert a ragyogó barnaságra! Mielőtt elkezdenéd a műveletet, a testedet és az arcodat alaposan radírozd át, a krém használata után pedig még körülbelül 20-30 percig ne öltözz fel, mert a kence könnyen összefoghatja a ruhádat! A barnító krémet használd rendszeresen, körülbelül két-háromnaponta, így a strandon már mindenki a te barnaságodat irigyli majd!

 

Diéta- és edzésterv az utolsó pillanatokra

 

A bikiniszezon közeledtével úgy érzed, nem halogathatod tovább a diétát, de félsz attól, hogy már túl késő lesz ahhoz, hogy látványos eredményt érj el? Az évek alatt felhalmozódott felesleget biztosan nem tudod egy hónap alatt leadni, a helyzeten azonban még az utolsó pillanatban is sokat javíthatsz!

 

Mit tegyél? Szerencsére hamarosan itt az idénygyümölcsök időszaka, így biztosan nem esik majd nehezedre, hogy heti egy gyümölcsnapot beiktass az étrendedbe. Fogyassz nagyon sok folyadékot, és naponta legalább félórát kardiózz – ha az edzőterembe nincs kedved lemenni, akkor kocogj, esetleg biciklizz a pároddal vagy a barátnőiddel együtt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X