Főoldal > SZÉPSÉG > 3 gyors, szexi, trendi sminktipp tavaszra!

3 gyors, szexi, trendi sminktipp tavaszra!

divatmake-upsminkszépségápolástrend
0

Írta:

Akár a pasztellszíneket, akár az erős árnyalatokat szereted, az idei sminktrend egészen biztosan tetszeni fog neked, a természetes make-up mellett ugyanis a dívás és a kislányos külső is hódít! Lássuk, hogyan készíthetsz magadnak divatos sminket – pár perc alatt! Tovább hódít a lila! Nehogy kidobd a tavaly megvásárolt sminkkészletet, idén ugyanis ismét hódít 2009 egyik […]

Akár a pasztellszíneket, akár az erős árnyalatokat szereted, az idei sminktrend egészen biztosan tetszeni fog neked, a természetes make-up mellett ugyanis a dívás és a kislányos külső is hódít! Lássuk, hogyan készíthetsz magadnak divatos sminket – pár perc alatt!

0024904_1.jpg ()Tovább hódít a lila!

Nehogy kidobd a tavaly megvásárolt sminkkészletet, idén ugyanis ismét hódít 2009 egyik legdögösebb divatszíne, a lila! Használhatsz padlizsán, ibolya, mély orgona és világoslila árnyalatot is: akkor leszel igazán trendi, ha a szemhéjpúdert oldalt egészen a szemöldököd külső vonaláig kihúzod, és ha az alsó szempilláid tövébe is felviszel egy kevés lila festéket! Érdemes beszerezned egy ezüst vagy fehér szemceruzát is, amellyel még ragyogóbb hatást érhetsz el – az ezüst ceruzával húzz egy vékony csíkot a szempilláid tövébe, a fehérrel pedig a belső szemzugodat emeld ki!
Tipp: ha nem kedveled a lila árnyalatait, használj korall, babarózsaszín, zöld vagy kék szemhéjfestéket – 2010 slágere a Lolita-külső, vagyis az egészen világosra alapozott bőr és a pasztellszínű szemhéj!

Vörös ajkak

Szenvedélyes, szexis külsőt varázsolhatsz magadnak, ha élénk színűre fested az ajkaidat – kölcsönözz magadnak drámai, spanyolos külsőt élénkvörös, bíbor vagy éppen narancsos rúzzsal! Most bátran használhatsz csillámokkal dúsított szájfényt, 2010 tavaszán ugyanis a csillogó, fényes szájfestés az igazi trendi – először szájceruzával rajzold körbe az ajkaid vonalát, majd ugyanolyan árnyalattal fesd át az egész szádat, végül tegyél rá egy kevés szájfényt! Arra azonban figyelj oda, hogy a szájkontúr ne legyen sötétebb a rúzs színénél, ahogy az is alapszabály, hogy ha az ajkaidat erős árnyalattal hangsúlyozod, akkor a szemedet nem érdemes sötét színekkel kiemelned!
Tipp: a legnagyobb divattervezők 2010 tavaszi bemutatóin egymást érték a dívásra sminkelt modellek – másold le te is a hollywoodi külsőt! Fesd élénkvörösre az ajkaidat, majd fekete tussal húzz vastag, drámai ívet a szemhéjadra: ha igazi dívás külsőt szeretnél, az alsó szempilláid tövét ne fekete, hanem fehér szemceruzával emeld ki!

Bézsszínű smink

Az erős, élénk színek mellett a természetes árnyalatok is divatosak idén tavasszal – gyorsan elegáns sminket készíthetsz magadnak, ha bronzos púdert, aranybarnás pirosítót, bézs vagy khaki szemhéjpúdert használsz! A festéket a belső szemzugtól egészen a szemöldököd külső vonaláig vidd fel, a szempilláid tövét pedig aranybarna vagy szintén khaki szemceruzával hangsúlyozd ki: így a szemed nagyobbnak és nyitottabbnak fog tűnni!
Tipp: 2010 tavaszán ismét trendi a hangsúlyos szemöldök – felejtsd el a teljesen kiszedett, majd szemceruzával megrajzolt szemöldököt! Most lehet picit vastagabb a szemöldököd, ha pedig szükséges, használj barnás szemhéjpúdert vagy ceruzát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X