Főoldal > PSZICHÉ > Mutasd a kávéd, megmondom ki vagy!

Mutasd a kávéd, megmondom ki vagy!

egészségendorfinitalkávékoffeinvérkeringés
0

Írta:

Fekete, latte, macchiato vagy cappuccino? Ha a randit kávézóba szervezed, figyelj oda, mit rendel partnered, mert kávéválasztása ezer szónál is többet elárul róla! A kávézási szokásaink közvetlen kapcsolatban vannak pszichológiai beállítottságunkkal, így tökéletesen tükrözik személyiségünk legfontosabb jegyeit is.

Tisztán, feketén

Sokan kevésbé szeretik, de vannak, akik elképzelhetetlennek tartják, hogy a kávét cukorral, édesítőszerrel vagy tejjel ízesítsék. Ha partnered feketén kéri a kávét, egy igazi puritán, csöndes emberrel állsz szemben, aki az egyszerű, de hatékony megoldások híve. Az erős, tiszta espresso kedvelői rendkívül megbízható, türelmes emberek, ugyanakkor nem szeretik a nagy változásokat, ami a szerelemben akár még jól is jöhet.

Jegeskávét mínuszokban? Miért is ne?

A jegeskávé a merész, kreatív, a spontán ötletekért rajongó emberek itala. Igazi felfedezők ők, akik mindig a társaság középpontjai, így biztos lehetsz, hogy ha erre esik partnered választása a randin, mellette soha nem fogsz unatkozni.

Caffé latte bárhol, bármikor

A caffé latte egy igazi jolly joker, amelyet este és reggel is nagy lelkesedéssel fogyasztunk, így nem csoda, ha ez az egyik leggyakrabban rendelt kávéfajta. Akik a caffé latte valamelyik formáját kérik, általában nagylelkű, önzetlen emberek, akik imádják a kényelmet, és mindig arra törekednek, hogy másoknak örömet szerezzenek. Ha lattét kért randipartnered, nem számíthatsz sok veszekedésre majd a kapcsolatban.

48345478 - representation of the symbol of the male and female dendro a cup of coffee

Szójaitallal kérhetem?

Akik valamilyen különleges kéréssel rendelik a kávét, például szójaitallal vagy koffeinmenetesen, általában a szabályok szerelmesei. Kiszámítható, megbízható és rendkívül egészségtudatos emberek ők, akik mindig megfontolt döntéseket hoznak. Sokszor már a túlzott perfekcionizmus határát súrolják, de a szerelemben ez nem lehet akadály, elvégre ki ne szeretne egy tökéletes kapcsolatot?

Tudtad?

„A kávé ismertebb élettani hatásaival a legtöbben tisztában vannak, kevesen tudják azonban, hogy kedvenc fekete italunk az egyik legtermészetesebb afrodiziákum, amely nemcsak az ébredésben, hanem a vágyak felkeltésében is szerepet játszhat – mondta el Szabó Dominika, a Starbucks baristája. – A különböző kávéfajtákban rejlő gyümölcsös, természetes ízaromák vérkeringésünket serkentve termelnek endorfint, így egy jó kávé még emlékezetesebbé teheti a randit.”

Forrás: Flow PR


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X