Főoldal > MOZGÁS > Új kollekcióval ünnepel a 120 éves Saucony

Új kollekcióval ünnepel a 120 éves Saucony

futásfutócipőfutóruhaSauconysport
0

Írta:

120. születésnapját ünnepli idén a világ egyik legelső és legnagyobb múltú futómárkája, a Saucony.

Az amerikai brand, amely fennállása óta egyet jelent a minőséggel és élen jár a forradalmi technológiákban, a jeles alkalomra egy új kollekcióval készült a futás szerelmeseinek. A White Noise darabjai pedig épp úgy megállják a helyüket a hétköznapokban, mint a világ legnagyobb maratonjain.

A futás több mint egyszerű testmozgás. Azok, akik futócipőt ragadnak és rendszeressé teszik életükben ezt a sportot pontosan tudják, hogy nem csak a testre, de a lélekre is rendkívül pozitív hatással van: felfrissíti az elmét, energiával tölt fel és kiszakít a mindennapi mókuskerékből. Egyszerűségének köszönhetően pedig számtalan alkalmat találhatunk arra, hogy útnak induljunk, legyen szó a korai órákról vagy épp az ebédszünetről.

Pontosan ez inspirálta a Saucony tervezőit is, amikor megalkották a márka legújabb, White Noise névre keresztelt kollekcióját. Az elnevezés pedig nem véletlen, hiszen a cipők minden részlete a futás szépségére is utal egyben. „A kollekció cipői fehér színűek, ugyanakkor minden modellen megjelennek a foltok, amelyekkel az úgynevezett fehér zajt, vagyis a white noise-t ábrázoljuk. Egyedül a cipők talpai kaptak különböző színeket, amelyek a futás közben felfrissülő elmére, gondolatok tisztaságára utalnak” – árulta el Isabel Gerhaeuser, az EMEA régió menedzsere. „A futók legfőbb támogatójaként szeretnénk, hogy ezekben a cipőkben a reggeli futással mindenkinek jól induljon a napja, tiszta elmével, tele energiával. De ha épp ebédszünetben érzi magában bárki az erőt, akkor se keljen váltócipőről gondoskodnia, hiszen a kollekció darabjai épp úgy megállják a helyüket a hétköznapi viselet részeként, mint a futópályákon. Többek között ez inspirálta az egész kollekciót.”

Az amerikai brand, amely idén ünnepli fennállásának 120. évfordulóját, már számtalan alkalommal bizonyított a minőség és forradalmi technológiák terén, kezdve a második világháború bakancsaitól a NASA-nak gyártott űrhajós cipőkig. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és új fejlesztésekkel a futók álomcipőinek életre keltésére törekedett. Így a korábban már használt ISOFIT mellett az új FORMIT technológiát is bevetették. Míg az előbbi tökéletesen illeszti a cipőt a viselője lábára, függetlenül annak formájától, az utóbbi három párnázott réteggel fejt ki nyomást a lábra, ahogy az talajt ér, így tökéletesítve a nyomáselosztás.

A Saucony White Noise kollekciója nyolc modellből áll, köztük a díjnyertes Triumph ISO, Hurrican ISO, Guide ISO és Kinvara 9, amelyek már Magyarországon is elérhetők.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X