Főoldal > MOZGÁS > Újabb szupercipőt dobott piacra a Nike

Újabb szupercipőt dobott piacra a Nike

cipőfutócipőmozgásnikesport
0

Írta:

Itt a tuti motiváció, hogy abba ne hagyd a futást

Ha kezd múlni a kitartásod az újévi fogadalmaddal kapcsolatban, a Nike meghozta a tuti motivációt! Január 23-án mutatták be Londonban a márka legújabb, úttörő technológiával készült futócipőjét, amelyet egy cél vezérel: hogy még kényelmesebbé tegye a futásod. A Nike Epic React február 22-től kapható.

A futócipők párnázási rendszerében eddigi csúcsnak számító Nike Lunar habnál most egy még kényelmesebb, még rugalmasabb, még könnyebb és ellenállóbb darabot dobott piacra a cég, hogy minden egyes lépésnél megfelelő hatékonysággal adja vissza az energiát a futók számára és extra védelmet nyújtson a lábnak.

A vadonatúj megoldás egyedi összetételének megtalálásához az alapanyagok és a megmunkálás több mint 400 különböző kombinációját próbálták ki a fejlesztők, egy speciális adatelemző rendszer segítségével pedig a lehető legelőnyösebb talpat teremtették meg a Nike Epic React számára.

A futócipőt később közel 27.000 kilométeren tesztelték – nagyjából mintha oda-vissza lefutották volna a Budapest-Honolulu távot, levezetésnek pedig elkocogtak volna Dublinig.

Az extra könnyű és kényelmes lábbeli stílusban is irányt mutat, így minden bizonnyal nem kell majd sokat várni, míg az Air Max darabokhoz hasonlóan a Nike React technológia is átszivárogjon a futópályákról a street fashion világába.

A Nike Epic React február 22-től lesz kapható a nike.com weboldalon és meghatározott üzletekben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X