Főoldal > MOZGÁS > Te is ezt a cipőt akarod idén taposni!

Te is ezt a cipőt akarod idén taposni!

cipőnikeNike Air Maxsportsportcipő
0

Írta:

2018-ban debütál a Nike első, kívül-belül utcai viseletre tervezett Air Max modellje: a már Kevin Durant által is tesztelt Air Max 270 változatos stílusban és színkombinációban lesz elérhető az év folyamán.

Az első, hétköznapi viseletre tervezett Air Max modellt (Air Safari) már 1987-ben bemutatta a Nike, ám egészen idáig minden Air Max cipő kifejezetten futáshoz kifejlesztett légtalpakra épült. Az Air Max 270 először tér el ettől: a talpban található légpárna a futásra tervezett daraboktól megszokott szigorúsággal ugyan, de teljes mértékben utcai viseletre készült.

Az új koncepciót elsőként Kevin Durant tesztelte, és rögtön a kosarasé lett a valaha készült legnagyobb Air Max 270: európai számozás szerinti 55-ös méret! Durant először 2017. november 22-én viselte a cipőt az Oklahoma City Thunder elleni összecsapása előtt, majd december 5-én egy jól megérdemelt pihenőnapon járta vele az utcákat.

A sneaker rajongók által régóta várt darabot az Air Max 93 és az Air Max 180 inspirálta – maga a 270-es szám is az Air Max 93 belső dizájnjára, a légbetét 270 fokos láthatóságára utal. A modell az Air Max család történetében még egy mérföldkövet tudhat magáénak: ez a cipő rendelkezik az eddigi legmagasabb, 32 mm magas Air párnázással. A sarok megemelése az eddigi legkényelmesebb párnázást biztosítja.

Az Air Max 270 február 1-én debütál a SNKRS applikáción keresztül, ahol a modellről további információ található. A cipő hamarosan elérhető lesz az üzletekben is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X