Főoldal > mozgas > Eddz bármilyen terepen zenével!

Eddz bármilyen terepen zenével!

edzésmozgásmp3 lejátszósportzene
0 0

Írta:

A Sony új víz- és porálló WS620 Walkman sorozata lehetővé teszi, hogy az csak az edzésre koncentráljunk, legyünk akár vízben vagy a szárazföldön. A Bluetooth® vezetéknélküli technológiával ez a kompakt, all in one vezetéknélküli MP3 lejátszó a tökéletes társunk lesz a hosszabb és intenzívebb edzéseken is.

 

Viseld minden évszakban: esőben, napsütésben, hóban vagy akár a tengerben

A WS620 sorozat az NW-WS623 (4GB) és az NW-WS625 (16GB) sportoláshoz kifejlesztett, vezetéknélküli Walkmanekből áll, amelyek bármilyen körülmények között megállják a helyüket edzés közben. -5-től 45-fokig bármilyen időben használhatók, porállóságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy IPX6 értékelést kaptak, ráadásul ellenállnak a kisebb szemcséknek is, így a tengerparti tréningekhez is tökéletesek. Ha úsznánk egyet egy forró nyári napon a tengerben vagy a medencében, akkor is magunkkal vihetjük bármelyiket, hiszen mindkét típus vízálló és két méteres mélységig a víz alá is merülhetünk velük akár 30 percre is.

Gyors, intenzív és kitartó mozgáshoz tervezték

A kényelmes viseletet az ergonomikus tervezés garantálja, amely során arra törekedtek, hogy minél kisebb, vékonyabb és könnyebb legyen a két zenelejétszó. Ráadásul a fekete, kék, lime sárga és szürkés-fehér színekben elérhető Walkmanek biztosan a helyükön maradnak, bármilyen mozgásformát is végzünk.

Végigkísér a sikerhez vezető úton

Ez az első olyan vízálló Walkman család, amelyben elérhető a Sony egyedi zajkontroll technológiája, a környezeti hang üzemmód. Ez lehetővé teszi, hogy a külső hangokat is halljuk, amikor szeretnénk, hogy a kültéri edzés még élvezetesebb legyen.

Edzhetünk órákig bárhol a WS620 sorozat tagjaival, a szimplán egy érintéssel aktiválható környezeti hang üzemmóddal hallhatjuk a minket körülvevő hangokat is, miközben kedvenc zenénk szól. Így például egy izzasztó kerékpártúra közben is meghalljuk a körülöttünk lévő madarakat anélkül, hogy le kellene vennünk a fülhallgatót vagy az edzőnkkel vagy edző társunkkal is tudunk közben beszélgetni egyetlen ütem kihagyása nélkül.

Kelj fel, készülj fel és indulj!

A gyors töltés lehetővé teszi, hogy 3 perc töltés után egy 60 perces edzést bírjon a készülék. Ha pedig teljesen feltöltjük, akkor akár 12 órán át élvezhetjük kedvenc zenéinket.

Az egyszerűség gyönyörűsége

Egyszerűen csatlakoztathatjuk a Walkman-t a számítógépünkhöz, amelyre könnyen át tudjuk húzni a fájlokat, amiket hallgatni szeretnénk. Ezután már mehetünk is a szabadba, hogy meghódítsuk a világot a legjobb ritmusokkal a fülünkben, anélkül, hogy egy extra készülékeket kellene magunkkal cipelnünk. Vagy csak szimplán csatlakoztassuk a telefonunkhoz Bluetooth® vagy NFC egy érintéses technológia segítségével, és indíthatjuk is a kedvenc edzős lejátszási listáinkat a telefonunkról.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

edzéserősítő edzés

Izmosodnál? Ezeket ne tedd!

Írta:
8 napja 0 0

Vannak, akik súlyvesztés céljából edzenek, mások az izomtömegük növelését tartják szem előtt. Nem mindegy, milyen cél lebeg előtted, hiszen annak megfelelően kell táplálkoznod és mozgásformát választanod. Ha úgy érzed, fogyni már nem szeretnél, viszont formásodni annál inkább, tartsd be tippjeinket, hogy fáradozásaid eredményt hozzanak.