Főoldal > MOZGÁS > LeAnn Rimes sportosabb, mint valaha

LeAnn Rimes sportosabb, mint valaha

diétafogyásfogyókúrasztár
0

Írta: and

Nyáron még arról szóltak a hírek, hogy a country sztár egyre csak fogy és már egyáltalán nem csinos. Most azonban egy gyönyörű, sportos nő mutatta meg a testét bikiniben Hawaii-n, ahol férjével, Eddie Cibrian-nal nyaralt. Tavaly interjút adott a The Ellen DeGeneres Show-ban, ahol eloszlatta ugyan a pletykákat, melyek az étkezési zavaráról szóltak, de a […]

Nyáron még arról szóltak a hírek, hogy a country sztár egyre csak fogy és már egyáltalán nem csinos. Most azonban egy gyönyörű, sportos nő mutatta meg a testét bikiniben Hawaii-n, ahol férjével, Eddie Cibrian-nal nyaralt.

Tavaly interjút adott a The Ellen DeGeneres Show-ban, ahol eloszlatta ugyan a pletykákat, melyek az étkezési zavaráról szóltak, de a látszat akkor még meghazudtolta a 29 éves énekesnőt. „A sajtót nagyon felelőtlennek tartom, amikor kijelenti valakiről, hogy anorexiás, vagy bulémiás. Ez egy komoly betegség, amivel foglalkozni kell, ehelyett az ilyen jellegű cikkek inkább megrémítik azokat, akik egyébként ebben szenvednek, és lehet, hogy nem fordulnak orvoshoz.” Októberben azonban elmondta: valószínűleg azt láthatták rajta, hogy amikor 2010-ben Dean Sheremet elvált tőle, akkor a stressztől valamelyest lefogyott, de ez nem volt túl nagy mértékű súlyvesztés.

Jelenlegi férje is védelmébe vette: „Én látom, hogy eszik, nem koplal. Csupán arról van szó, hogy odafigyel, hogy minél egészségesebben táplálkozzon. Emellett rengeteget dolgozik azon, hogy ilyen alakja legyen. Nagyon büszke arra, ahogy kinéz.”

profimedia-0112961494.jpg ()LeAnn semmilyen őrült diétát nem követ, még akár a csokis palacsinta is belefér az étrendjébe, sőt a kardió edzéseket sem szereti, de ettől még elkötelezett híve a mozgásnak, még pedig súlyzókkal. Így tulajdonképpen a testtömeg összetétele változott: a zsír szinte teljesen eltűnt róla, helyébe izomtömeget épített. Ehhez nagyon komoly erősítő edzéseket végez, hetente három-négy alkalommal. „Bizonyos napokon nehéz súlyzókkal ismételgetem a gyakorlatokat, akár hatszor-nyolcszor, a többi napon könnyebb súlyokat használok, de húszszor ismétlem” – meséli.

Nem az átlagos női tornákban hisz, mint például a Pilates, sokkal inkább a komoly fizikai terhelésben. Sok nő tart attól, hogy az ilyen edzésektől túlságosan férfias formájuk lesz, és túl nagy lesz a térfogatuk. Ez nem feltétlenül igaz, hiszen az izom egy hosszú, sovány tömeg, ami nem terül el, ellentétben a zsírral. Ezért aztán mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb súlyokat emelsz, mindenképpen izom lesz belőle. Persze minél nagyobbal dolgozik valaki, annál nagyobb lesz a zsírégető hatása is. Mindemellett a gyaloglás és a jóga vált be az énekesnő számára, amelyek az anyagcserét is elősegítik.

Bár kimondottan nem diétázik, de azért odafigyel, hogy minél egészségesebben táplálkozzon. Alacsony kalóriás ételeket vesz magához, így esküszik például a sült csirkére, vagy pulykára salátával. Teljes kiőrlésű kenyeret fogyaszt, és a szendvicsébe speciális grillezett sajtot tesz, amelynek csökkentett a zsírtartalma. A spárgát és brokkolit fűszeresen, szintén grillezve szereti. Meggyőződése, hogy ettől az étrendtől, és a mozgástól lett teljesen kiegyensúlyozott, hiszen így tudja tartani karcsú alakját, amivel nagyon meg van elégedve.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Külföldi üdülést, egzotikus pihenést tervezel?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X