Főoldal > MOZGÁS > Zsírégetés, alakformálás, karcsúsodás – 4 tipp az őszi formabontáshoz

Zsírégetés, alakformálás, karcsúsodás – 4 tipp az őszi formabontáshoz

futásmozgászsírégetés
0

Írta:

1. Tipp Karcsúsodj és űzd el a stresszt!Stresszes vagy és nem jut elég időd a mozgásra? Nem tudod, hogy milyen mozgásformával szabadulj meg a fölöslegtől? Négy olyan egyszerű zsírégető módszert ajánlunk, melyek segítségével olvadnak a kilók, és elmúlik a rosszkedved is!Lássuk, melyek ezek! – Katt ide!  2. Tipp: 5 trendi és karcsúsító mozgásformaHa unod már a reggeli […]

1. Tipp Karcsúsodj és űzd el a stresszt!
Stresszes vagy és nem jut elég időd a mozgásra? Nem tudod, hogy milyen mozgásformával szabadulj meg a fölöslegtől? Négy olyan egyszerű zsírégető módszert ajánlunk, melyek segítségével olvadnak a kilók, és elmúlik a rosszkedved is!
Lássuk, melyek ezek! – Katt ide! 

0014823_1.jpg ()

2. Tipp: 5 trendi és karcsúsító mozgásforma
Ha unod már a reggeli kocogást és az aerobic órákat, változtass! Válassz olyan mozgásformát, amely színt visza a szürke hétköznapok egyhangúságába, és amellyel könnyen megszabadulhatsz a fölöslegtől!
Pilates, aquafitness, nordic walking, capoeira aerobik vagy fallabda? – Lássuk, melyiket válaszd, katt ide!

3. Tipp: Expressz karcsúsodás gépekkel
Ha mégis az edzőtermet választod a zsírégetésre, lássuk, milyen gépeket érdemes kipróbálnod. A vibrációs gépek tízperces használata felér egy órás izzasztó aerobik órával. Lássuk, hogyan – Katt ide!

4. Tipp: Karcsúsító tippek, ha hízásra vagy hajlamos!
Ha hízásra vagy hajlamos, fokozottan kell figyelned a helyes mozgásforma megválasztására, az időbeosztásodra, és arra, hogy milyen “trükköket” vetsz be az áhított siker elérése érdekében.
Íme 3 tipp, amelyekkel még sikeresebbé teheted karcsúsító programod!

 

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X