Főoldal > kihívás > Ők a legszexibb fenekű sztárok

Ők a legszexibb fenekű sztárok

#kerekpopsialakBeyoncéedzésfenékizomJennifer LopezJessica BielKim KardashianpopsiShakiraszépségsztártest
0

Írta:

Jöjjön egy megunhatatlan téma: kik Hollywood legszebb fenekű sztárhölgyei?

Jennifer Lopez

Évekig minden nap edzett, de az utóbbi időben már változtatott ezen – a színész-énekesnő most már nem kardiózik és súlyzózik minden egyes napon, sőt, azt mondja, más edzéseket is csak akkor vállal be, ha épp kedve van hozzá. Mondjuk külsején és formás fenekén sem hagyott nyomot „lustasága”: Jennifer még most, 47 évesen is igazi bombázó!

MELBOURNE, AUSTRALIA - DECEMBER 11:  Jennifer Lopez performs live for fans at Rod Laver Arena on December 11, 2012 in Melbourne, Australia.  (Photo by Scott Barbour/Getty Images)

Shakira

Ha híres hölgyek és fenékrázás, akkor szinte biztosan neked is elsők közt ugrik be Shakira. A gyönyörű énekesnő két kisgyerek után is szuper formában van, amiért rendszeres edzésekkel és sok-sok tánccal tesz, de más mozgásformákra is nyitott: legutóbb például a teniszpályán kapták lencsevégre. Hihetetlen, hogy februárban lett 40 éves, ugye?

shakirabicaj2.jpg ()

Jessica Biel

Hollywood egyik legsportosabb színésznője a kisfia mellett nehezebben szakít időt az edzésekre, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán ne tenné meg. Ennek pedig meg is van az eredménye: szuper alak, feszes popsi… Jessica Biel után garantáltan megfordulnak a pasik!

shakira2.jpg ()

Beyoncé

Az éppen ikrekkel várandós világsztár életében a popsi annyira fontos szerepet kapott, hogy dalt is írt „bootylicious” címmel – a szó még az Oxford Dictionary-be is bekerült. „Ha tudtam volna, hogy olyan szót alkotok, ami még a szótárba is bekerül, akkor talán valami mást találtam volna ki” – mondta az eset után a csinos sztárkismama.

Kim Kardashian

És ha már a legszexibb fenekű sztárokról van szó, akkor nem hagyhatjuk ki a sorból Hollywood és a világ reality popókirálynőjét, Kim Kardashiant. Ki ne emlékezne azokra a pillanatokra, amikor Kim megpróbálta bizonyítani, hogy az őt ért vádak ellenére feneke nagyon is igazi? 2014-ben egy thaiföldi strandon domborított, három évvel korábban pedig a Keeping Up With the Kardashians egyik epizódjában még a röntgent is bevállalta, hogy bizonyítja igazát. Vagyis inkább „igaziságát”.

kim2jo.jpg ()

 

Csatlakoztál már a Kerek fenék kihíváshoz? Keresd az eseményt a Facebookon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X