Főoldal > DIÉTA > Gyümölcsös finomságok bárhol, bármikor

Gyümölcsös finomságok bárhol, bármikor

diétaétkezésjoghurtnövényi joghurtreggelitáplálkozás
0

Írta:

Egy egészséges reggeli részeként, vagy két étkezés között, amikor valami finomságra vágysz, válaszd a praktikus dobozkákba csomagolt ízletes és egészséges Alpro növényi alapú termékeit! Egy dobozban egy adag ízletes snack. Csak dobd be a táskádba, és élvezd bárhol bármikor a kékáfonya, őszibarack, málna-vörösáfonya, vagy natúr finomságokat!

Az Alpro természetesen egészséges, növényi alapú termékei egyre szélesebb körben ismertek. Kedveltek, hiszen nem csak jóízűek, de jót is tesznek. Laktóz-, tejfehérje-, és gluténmentes élelmiszerek, melyek táplálóak, és szinte bármilyen diétába beilleszthetőek. Bizonyos táplálék érzékenység, vagy allergia esetén pedig óriási segítség, hogy valódi alternatívát nyújtanak a tejtermékek kiváltására is, legyen szó italokról, joghurt alternatívákról, desszertekről, vagy főzőkrémekről.

Az idei nyár újdonsága az új ízekben, és 150 g-os kiszerelésben megjelent joghurtkultúrával gazdagított hűtött termékek.

A természetesen natúr, vagy a gyümölcsös, selymesen krémes finomságok mindegyike gazdag szója fehérjében, de telített zsírsavakban szegény. Imádnivaló, nem igaz? A 100%-ban növényi alapú alternatívák természetes módon laktóz- és tejmentesek, kitűnő kalcium, B2, B12 és D vitamin források. Ráadásul mindez egy praktikus kis dobozba zárva, melyet bárhová magaddal vihetsz.

Ízletes és tápláló snack. Minden praktikus pohár egy ideális mennyiségű adagot tartalmaz, hogy bárhol, bármikor formába lendítsen.  Útközben, az edzőteremben, a kávészünetben, vagy éppen ebéd után. Csak kapd fel, és vidd magaddal! Említettük, hogy tökéletes reggelire is?

Natúr, vagy mesésen gyümölcsös…

Egy pohár csak egy adagot tartalmaz, így mindig lesz egy sajátod! Függetlenül attól, hogy natúr, vagy sem, még ízletesebbé teheted a kedvenc gyümölcsöddel, ropogós magvakkal, vagy gabonafélékkel.

Natúr

Élvezd a krémes és lágy ízű Alpro natúr szóját bárhol, bármikor! A növények éltető erejét egy praktikus  termékbe és kiszerelésbe csomagoltuk, amit útközben  is fogyaszthatsz a főétkezések között.

Kékáfonya

A kékáfonya édeskés és frissítő íze találkozik  a szójafehérje természetes jóságával ebben az ízletes, növényi alapú termékben, amelyet joghurtkultúrával gazdagítottunk.

Barack

A zamatos barack, a selymes szója és a joghurtkultúra együttese a mennyekbe repít! Lédús, gyümölcsös íz, egészséges, növényi alapú fehérje és kényelmes, egyadagos kiszerelés garantálja a tökéletes snacket.

Málna – Vörösáfonya

Tökéletes ízek és zamatos bogyós gyümölcsök kombi- nációja ez a joghurtkultúra hozzáadásával készült,  növényi alapú készítmény, amit bárhol, bármikor fogyaszthatsz. Gyümölcsös, lágy és finom. Varázsold roppanóssá granola, müzli vagy magvak hozzáadásával!

Tudtad?

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének legfrissebb ajánlása szerint étrendünk 80%-át gabona-, zöldség- és gyümölcsfélékből kellene összeállítanunk. A növényi alapú joghurt kultúra hozzáadásával készült termékek alkalmasak lehetnek a joghurtok kiváltására, és a bevitt tápanyagok arányának eltolására a növényi alapanyagok irányába. Ráadásul a növényi alapú ételek általában kevesebb kalóriát és zsírt, illetve több rostot tartalmaznak. Ha több gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat és tejtermékek növényi alapú változatait fogyasztod, a testsúlyod megtartása is sokkal könnyebben megy majd.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X