Főoldal > DIÉTA > Eisberg – FitBalanceZERO Gasztrófesztivál (X)

Eisberg – FitBalanceZERO Gasztrófesztivál (X)

fesztivál
0

Írta:

2018 június 23-24. Millenáris Park Budapest

A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, wellness rendezvénye. Az elmúlt 10 év tapasztalatát és kapcsolati tőkéjét felhasználva , hazánkban idén első alkalommal kerül megrendezésre a Fitbalance Zero Gastrofesztivál, június 23-án és 24-én a Millenáris Parkban.  A sportprogramokon túl az egészséges- és tudatos táplálkozásé lesz a főszerep. Az eseményen gondolunk a vega, vegán, paleo, low carb, diétás, laktóz- és gluténmentes  étrendet követőkre is.

A FitBalance rendezvények sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják az események magas színvonalát.

Az Fitbalance Zero Gastrofesztiválon gondoltak a sportszeretőkre is, így lesz Fitness- és Walkenergie színpad, valamint Spinning terem. Egy igazán élménydús eseménnyel készülnek a szervezők, június 23-án, szombaton délelőtt kerül megrendezésre a

Polar FitBalance Futófesztivál

info: www.polarorak.hu  ahol a futás mellett a Bátor tábort is támogathatod.

Június 24-én vasárnap reggel 10.00kor pedig egy igazán különleges és egészséges reggelin vehetsz részt, a „Nestlé Fitness ország nagy reggeliző asztalánál. Egész nap a Miele látványkonyhájában elismert gastrobloggerek és sztárok állnak majd a színpadra, hogy bemutassák egy-egy receptjüket.

EISBERG – FITBALANCE ZERO GASTROFESZTIVÁL 2018.06.23-24 (szombat-vasárnap) MILLENÁRIS PARK

Belépő  2990.-ft-os áron valamint 4590.-ft-os áron ( 2 napos) már kapható online és az ismert jegyirodákban, valamint a helyszínen. A belépő árából 1000.-ft levásárolható (ebédre) a FitBalance Étrend standjánál, az esemény mindkét napján. 14 éves kor alatt a belépés ingynenes.

online jegyvásárlás: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/eisberg-fitbalancezero-gasztrofesztival-budapest-millenaris-park-495099/event.html

info. www.fitbalance.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X