Főoldal > DIÉTA > 3 tuti tipp a lapos hasért

3 tuti tipp a lapos hasért

0

Írta: and

1. Táplálkozz helyesen! Megfelelő élelmiszerek fogyasztásával segíts a szervezetednek: fogyassz egészséges, egyszeresen telített zsírokat tartalmazó ételeket, amelyek hozzájárulnak a lapos has eléréséhez. Válassz avokádót, mert a benne található zsírok távol tartják a hájréteget a pocakodtól. Ha nassolásra vágysz, egyél meg egy-két kocka, legalább 70 százalékos kakaótartalmú étcsokoládét, amely szintén jótékony hatással bír a hasadat illetően. […]

shutterstock_13843117.jpg ()1. Táplálkozz helyesen!

Megfelelő élelmiszerek fogyasztásával segíts a szervezetednek: fogyassz egészséges, egyszeresen telített zsírokat tartalmazó ételeket, amelyek hozzájárulnak a lapos has eléréséhez. Válassz avokádót, mert a benne található zsírok távol tartják a hájréteget a pocakodtól.

Ha nassolásra vágysz, egyél meg egy-két kocka, legalább 70 százalékos kakaótartalmú étcsokoládét, amely szintén jótékony hatással bír a hasadat illetően.

Rágcsálj mandulát – persze ne vidd túlzásba! Naponta legfeljebb egy maréknyit csipegess el ebből az egészséges zsírokat tartalmazó csonthéjas gyümölcsből.

2. Öltözz megfelelően!

Viselj kényelmes, jótékonyan takaró ruhákat, és felejtsd el a testhez álló, szoros viseletet. Egy kellően lenge, megfelelő szabású felsővel, ruhával elterelheted a figyelmet a hastájékról, valamint optikailag meghosszabbíthatod a törzsedet.

3. Eddz okosan!

Végezz rendszeresen kardio edzést: például kerékpározz, fuss, lépcsőzz, vagy válaszd az ellipszistrénert. Ezen kívül próbáld ki ezt a speciális hasizom-erősítő gyakorlatot.

Ülj le a talajra és húzd fel a térded úgy, hogy a combod és a felsőtested V alakot formázzon. A talpaddal ne támaszkodj a talajon. Fogj a kezedbe egy medicinlabdát, vagy súlyzót, és fordítsd a felsőtested balra, majd jobbra úgy, hogy a V alak megmaradjon, és a lábadat sem teszed le a földre. Végezz háromszor 15 forgatást mindkét irányba hetente 3-4 alkalommal.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X