Főoldal > DIÉTA > Juice-ra fel!

Juice-ra fel!

antioxidánsásványi anyagdiétaétkezésfogyásgyümölcsléitaljuicetáplálkozásturmixvitamin
0

Írta: and

Akár hiszed, akár nem, néhány ilyen lé segítheti a fogyásod. Várj! Nem a boltban vás&

Akár hiszed, akár nem, néhány ilyen lé segítheti a fogyásod. Várj! Nem a boltban vásárolható gyümölcslevekről beszélünk, melyekben sok a hozzáadott cukor és kevés a tápanyag. Ezeket a finomságokat otthon tudod elkészíteni. Javítják az immunrendszer működését, növelik az energiaszinted és lassítják az öregedést! Itt van néhány opció, melyek egészséges felfrissülést biztosítanak a forró nyári napokon.

Szeder

A szedres italok arról híresek, hogy nagyon jót tesznek a szívnek, de kevesen tudják, hogy a fogyást is elősegítik. Finom íze mellett rengeteg tápanyagot tartalmaz, például rézt és magnéziumot, sőt, vitaminban is gazdag (A-,C-,E- és K-vitamin). Nagyon jó alternatíva az energiaitalok helyett, ugyanis energiát ad hozzáadott cukor nélkül.

Szőlő és alma

Egy frissítő és kellemes ízű üdítőnél nincs is jobb a melegben. A szőlő és alma kombinációja azonban többet tud ennél, mert nagyon hatékonyan segíti a súlyvesztést. Amikor legközelebb éhesnek érzed magad, próbálj ki egy hűsítő szőlő-alma frissítőt! Alacsony kalóriatartalma miatt nyugodtan ihatod.

Dinnye

A nyár nem az igazi a görögdinnye nélkül. Egy reggel elfogyasztott frissítő dinnyeital segíti a fogyási céljaid elérését és még fel is pörget. Egy pohár friss dinnyeital csupán 71 kalóriát tartalmaz és csak 0,36 gramm zsírt. Ha a tiszta dinnyeital annyira nem a te ízlésvilágodnak való, próbálj meg egy kevés narancsot, répát, gránátalmát vagy grapefruitot adni hozzá!

juice2.jpg ()

Kelkáposzta, zöldalma és uborka

Nagyon sok zöld juice segít a diétádban. Nagy kedvenc a kelkáposzta, zöldalma és uborka kombinációja. Ez a zöld finomság segít felpörgetni az anyagcseréd, elégetni az úszógumit, felturbózni az immunrendszered és magasan tartani az energiaszinted. Ha nincs juice-készítőd vagy épp elromlott, csak dobd a hozzávalókat a turmixgépbe, és kész is.

Bogyós gyümölcsök

Tegyél epret, áfonyát, szedret, szőlőt vagy bármilyen bogyós gyümölcsöt a juice-odba, amit szeretsz! Nemcsak a fogyásodban fog segíteni ez a fantasztikus finomság, de az általános egészségi állapotodon is, mert fokozza az immunműködést. Sőt, energiával is ellát egész napra, vagy a nap bármely szakaszában, így fáradtnak, kimerültnek sem fogod érezni magad!

Összefoglalva, ezek a finom italok mágikus képességeikkel segítik elérni a céljaidat. Felpörgetik az anyagcseréd és energiával látnak el. Próbáld meg elhagyni a boltban vásárolható szénsavas italokat és gyümölcsleveket és ezekkel a finomságokkal pótolni! Hmm, ínycsiklandozóak, nemde?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X