Főoldal > DIÉTA > Adj le 5 kilót 10 perc alatt!

Adj le 5 kilót 10 perc alatt!

derékdivatducielőnyösfogyás
0

Írta: and

Nem szükséges fogynod ahhoz, hogy csinos legyél, csak öltözz előnyösen. A legfontosabb, hogy kényelmesen &

Nem szükséges fogynod ahhoz, hogy csinos legyél, csak öltözz előnyösen. A legfontosabb, hogy kényelmesen érezd magad abban, amit viselsz – ebben még a stylistok is egyetértenek. Lesd el az alábbi trükköket, és minden reggel magabiztosan lépsz majd ki az ajtón!

Találd meg a számodra előnyös melltartót!

Bármilyen meglepő, a legtöbb nő rosszul választja ki a melltartóját, ez pedig tönkreteszi az esztétikai összképet. A mellük túlságosan lelóg, a rossz melltartó öregít és kövérít. Nagyon fontos tehát, hogy megtaláljuk az adottságainknak megfelelőt, így ne sajnáljunk akár magasabb összeget is kiadni érte. Érdemes mindig egy kosárral kisebb méretet is bevinni a fülkébe, mert legtöbbször eggyel kisebb méretre van szükségünk, mint gondolnánk. Ha azt hiszed, hogy a C kosaras melltartó való neked, akkor vásárolj B-set.

Hsize2.jpg ()asználd előnyösen a színeket!

Viselj világos színeket az előnyös testrészeiden, míg a problémás területekre sötét színű ruhákat vegyél fel! Ez az egyszerű szabály segít, hogy a legjobb formádat nyújtsd, miközben a kényes területeket álcázod. Sajnos a sötét színekkel hajlamosak vagyunk túlzásba esni. A duci nők többségének ruhatára csak sötétbarna és fekete darabokból áll. Pedig a világosabb zöld, a napsütötte narancssárga, vagy a tengerkék szinte mindenkin jól áll. Ha túl nagy változtatásnak érzed ezeknek a viselését, akkor kezdd egy kisebb lépéssel, és vásárolj egy sötétkék ruhadarabot. Nem szükséged eltakarnod, amid van, és aki vagy. Ez nemcsak a színekre, a fazonokra is vonatkozik. A lötyögős felsők még erősebbnek mutatnak, így bártan viselj az alakodra passzoló pólókat, blúzokat.

Ne préseld magad túl szűk ruhákba!

A túlméretezett felsők nem eltakarnak, hanem még erősebbnek mutatnak, de azért ne ess át a ló másik oldalára. Ha a méretednél kisebb ruhákba préseled magad, akkor is ducibbnak tűnsz majd. Amennyiben csak a feltűntetett méret miatt vásárolsz hiúságból kisebb méretű ruhákat, akkor inkább vágd ki belőlük a cetlit, amint hazaérsz.

Próbálj ki egy másik fazonú farmert!

Nem is hinnéd, de a stylistok többsége nemcsak a vékony, hanem a duci ügyfeleiknél is a skinny farmerekre esküsznek. Ezek a nadrágok nagyon nőiesek, magas sarkú cipővel pedig még tovább növelheted ezt a hatást. Figyelj arra, hogy a szabás előnyös legyen. Ne hordj hatalmas zsebű, sok cipzáras vagy gumírozott derekú farmert, mert ezek nagyon erősítenek. Ha szeretnéd karcsúbbnak mutatni a csípőd, akkor pedig próbáld ki a trapéz fazont. Ezek a térdtől szélesedő darabok kiegyensúlyozzák az alkatod.

Hordj merész kiegészítőket!

Nehéz a problémás területre figyelni, ha egy nő szokatlan és lógós fülbevalót visel. Nem véletlen, hogy a hosszú, tollas fülbevalók ennyire divatba jöttek. Hordj más szembetűnő kiegészítőket is: sálakat, kitűzőket, kézitáskákat és cipőket. Ezek jó megjelenést adnak, mielőtt, miközben és miután fogysz, azaz bármikor. Hordj nyakláncot a V-nyakú pulcsikhoz, övet a felsőkhöz és a ruhákhoz, hogy hangsúlyozd a derekad.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X