Főoldal > DIÉTA > Frissülj fel tápláló szomjoltókkal!

Frissülj fel tápláló szomjoltókkal!

frissítőgyümölcsléitalnyárszomjoltó
0

Írta: and

Facsard magadnak! A frissen csavart gyümölcs- és zöldséglevek bővelkednek ásványi anyagokban, nyomelemekben, vitaminokban és rendkívül ízletesek. A juice-ok energiával töltenek fel, méregtelenítik és tisztítják a szervezetedet, elősegítik az emésztési folyamatokat, csökkentik a testsúlyt, így remek kiegészítői a különféle diétáknak és méregtelenítő kúráknak. Próbáld ki a Hurom Slow Juicer-t, ami lassan présel, így nagyobb mennyiségű és […]

Facsard magadnak!

A frissen csavart gyümölcs- és zöldséglevek bővelkednek ásványi anyagokban, nyomelemekben, vitaminokban és rendkívül ízletesek. A juice-ok energiával töltenek fel, méregtelenítik és tisztítják a szervezetedet, elősegítik az emésztési folyamatokat, csökkentik a testsúlyt, így remek kiegészítői a különféle diétáknak és méregtelenítő kúráknak. Próbáld ki a Hurom Slow Juicer-t, ami lassan présel, így nagyobb mennyiségű és jobb minőségű juice-t készíthetsz belőle. (www.eujuicers.hu) Ha kedveled a 100%-os gyümölcsleveket, a Smoothie Makerrel pillanatok alatt csodás frissítőket készíthetsz. Nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc gyümölcsödet, elfordítani a poharat és máris élvezheted a varázslatos ízeket. (www.wsteleshop.hu)

Wellness Cafe tipp: Hámozz meg 2 almát és 3 kivit, vágd a gyümölcsöket kisebb darabokra, majd préseld le. Tehetsz hozzá ananászt is, és a végén megbolondíthatod egy csipetnyi gyömbérrel.

szomjoltocikk1.jpg ()Nem csak babáknak

A magas gyümölcstartalmú, cukor-, glutén- és tejmentes gyümölcslevek értékes vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak, így ha egészséges és finom italokat keresel, a Hipp gyümölcslevekkel remekül olthatod a szomjadat. Kóstold meg az Almalénektárt édesköményteával vagy a Piros gyümölcslénektárt csipkebogyóteával, amelyeket bármely napszakban fogyaszthatsz. (www.hipp.hu)

Wellness Cafe tipp: Nestlé Alma-szőlő nektár vassal és vitaminokkal

A természet áldásai

A gránátalma, a fekete áfonya és a fekete szeder elsőrendű antioxidánsok, így egészségesebbé és fiatalosabbá tesznek, ráadásul zsírt is égetnek. A bio gyümölcslevek válogatott, napérlelt és vadon termesztett gyümölcsökből készülnek, a tiszta hegyi levegő, a napfény antioxidáns hatással ruházza fel a lédús szemeket. (www.hungarianflavours.com) Ha kedveled a különleges aromákat, kóstold meg a Garden Fahéjas-vaníliás almát, ami elősegíti a jó vérkeringést, vagy a hatékony antioxidáns Meggylevet.  (www.biojuice.hu)

Élvezd a nyarat!

A frissítő savóitalok értékes ásványi anyag, C-vitamin és keratinforrások, és a 0,1 %-os zsírtartalom miatt bátran alkalmazhatod fogyókúra vagy diéta esetén is. A ProX Frucht Molke különböző ízeiből biztosan megtalálod a kedvencedet. (www.monahungary.hu)

Nyári hűsítőt keresel, ami a bőrödnek is kedvez? A Joya Soya shakek ízletesek, emellett a szervezet számára fontos izoflavinokat is tartalmaznak, amelyek megkötik a nedvességet, így bőröd fiatalosabbá és rugalmasabbá válik. A termékek 100%-ban koleszterin-, laktóz- és gluténmentesek és kizárólag növényi alapanyagokból készülnek.(www.joya-szoja.hu)

szomjoltocikk2.jpg ()Lendülj formába!

A melegben különösen fontos a megfelelő folyadékbevitel, a víz létfontosságú a helyes pH-érték fenntartásához, ám mivel szervezeted enyhén lúgos, a vér pH-jával megegyező tartományban működik harmonikusan. A pH-egyensúly helyreállításához kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres mozgás és jó minőségű vízfogyasztás szükséges. Az Arabella ásványvíz magas jód- és vastartalommal, valamint 7.8 pH értékkel rendelkezik, így természetes módon segíti tested optimálisabb működését. (www.arabellaviz.hu)

A cukrozott, mesterséges színezőkkel dúsított üdítők helyett fókuszálj a természetes italokra, az Apenta ananász-grépfrút, őszibarack-körte vagy citrom-gyömbér ízkombinációja cseppet sem hizlal, így mozgás előtt, közben vagy után is nyugodt szívvel kortyolhatod. (www.apenta.hu)

Wellness Cafe tipp: Kiváló nyári hűsítő és gyorsan pótolja a szervezetedből kiürült ásványokat a rendkívül magas magnéziumtartalmú Visegrádi ásványvíz, ami 1300 méterből tör a felszínre, így érintetlen és kristálytiszta.

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X