Főoldal > DIÉTA > 5 étel a jobb szexért

5 étel a jobb szexért

élvezetétellibidószexvágyfokozás
0

Írta: and

1. Olívaolaj Bár a tesztoszteron tipikusan férfihormonnak van titulálva, neked is szükséged van rá, hogy beinduljanak azok a bizonyos altesti folyamatok. A hormon termelődéséhez pedig nem árt egy kis zsír. Ha pedig zsír, akkor az már legyen egészséges. Két teáskanál olívaolaj, és máris érezheted a változást. 2. Csicseriborsó Bizony, a csicseriborsó is a vágyfokozó ételek […]

1. Olívaolaj

Bár a tesztoszteron tipikusan férfihormonnak van titulálva, neked is szükséged van rá, hogy beinduljanak azok a bizonyos altesti folyamatok. A hormon termelődéséhez pedig nem árt egy kis zsír. Ha pedig zsír, akkor az már legyen egészséges. Két teáskanál olívaolaj, és máris érezheted a változást.

2. Csicseriborsó

Bizony, a csicseriborsó is a vágyfokozó ételek közé sorolandó, hiszen, a szilvához hasonlóan, olyan elemeket tartalmaz, melyek elősegítik a vér gondtalan áramlását az erekben. Négy teáskanálnyi már elegendő a biztos hatásért.

3. Szilva

A szilva tisztítja az ereket, felfrissíti a vért a szervezetedben, ezáltal a nemi szervek környékén is megnő a véráramlás. Este tehát csemegézz egy kis szilvát,  ez az egyik legtermészetesebb módja annak, hogy megjöjjön a kedved egy kis lepedőakrobatikához. 

jo2.jpg ()

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Vörösbor

A bor nemcsak egy romantikus vacsora tökéletes kiegészítője lehet, hanem a libidódra is jótékony hatással bírhat. Egy-két pohár vörösbor elfogyasztása az étel mellé, és nem sokáig marad rajtatok a ruha.

5. Levendula

Első blikkre kakukktojásnak tűnhet, ugyanis a levendulát nem eszegetned, hanem szagolgatnod kell. Azoknak a nőknek ugyanis, akik levendulát szimatoltak, 11 százalékkal felgyorsult bennük a véráramlás. Viszont ha szeretsz a konyhában sündörögni, és új dolgokat kipróbálni, akkor mindenképp próbáld ki a levendulalekvárt. A hatás ugyanaz, de így gasztronómiai élvezetekben is részesülsz.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X