Főoldal > DIÉTA > A nap fogyókúrás tippje: grépfrútos zöldsaláta – Béres Alexandra ajánlja

A nap fogyókúrás tippje: grépfrútos zöldsaláta – Béres Alexandra ajánlja

diétafogyókúragrépfrútgyümölcssaláta
0

Írta:

Tavasszal szeretnél megszabadulni néhány kilótól? Unod a hagyományos salátákat, de imádod a gyümölcsöket? Akkor itt az idő, hogy egy kicsit változatosabban készítsd el a zöld fogásokat. A grépfrút azért is jó választás, mert tele van C-vitaminnal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Ha nem szereted a gyümölcs jellegzetes, kesernyés ízét, úgy hámozd meg, hogy a héj alatti fehér […]

0025058_1.jpg ()Tavasszal szeretnél megszabadulni néhány kilótól? Unod a hagyományos salátákat, de imádod a gyümölcsöket? Akkor itt az idő, hogy egy kicsit változatosabban készítsd el a zöld fogásokat. A grépfrút azért is jó választás, mert tele van C-vitaminnal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Ha nem szereted a gyümölcs jellegzetes, kesernyés ízét, úgy hámozd meg, hogy a héj alatti fehér hártyát is eltávolíod a gyümölcs húsáról. Íme, recept ajánlatunk!

Grépfrutos zöldsaláta

Hozzávalók:

  •  20 g citrom
  • 60 g grépfrút
  • 100 g joghurt
  • 120 g jégsaláta

Elkészítés:

A hozzá való jégsalátát kézzel apró darabokra tépkedjük. A grépfrútot megtisztítjuk, ügyelve arra, hogy a keserű fehér hártya ne maradjon rajta. Összekockázzuk, friss citromlével meglocsoljuk, és lazán összekeverjük a jégsalátával és a joghurttal. Tálalásig tartsuk hidegen.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X