Főoldal > DIÉTA > 3 karcsúsító tipp édesszájúaknak!

3 karcsúsító tipp édesszájúaknak!

diétaédességfogyókúrahízás
0

Írta:

1. Napindítónak: édes reggeli Ha szívesen eszel reggelire valami édeset, lekvár helyett készíts gyümölcspürét géppel, cukor hozzáadása nélkül. A reggeli kávéról sem könnyű lemondani, ám ha egy picit odafigyelsz, az elkészítésével számos kalóriát spórolhatsz meg.Így készítsd a gyümölcspürét:Válogasd össze a kedvenc idénygyümölcseidet - ízlés szerint. Őszre a következőket ajánljuk: őszibarack, kimagozott szilva, szeder, áfonya, körte, alma. […]

0021176_1.jpg ()

1. Napindítónak: édes reggeli

Ha szívesen eszel reggelire valami édeset, lekvár helyett készíts gyümölcspürét géppel, cukor hozzáadása nélkül. A reggeli kávéról sem könnyű lemondani, ám ha egy picit odafigyelsz, az elkészítésével számos kalóriát spórolhatsz meg.
Így készítsd a gyümölcspürét:
Válogasd össze a kedvenc idénygyümölcseidet - ízlés szerint. Őszre a következőket ajánljuk: őszibarack, kimagozott szilva, szeder, áfonya, körte, alma. Vágd fel őket apró kockákra, turmixold össze, és kend a pirítósra. Ha egy picit édesebb ízre vágysz, tehetsz bele pici mézet is.
Ha ragaszkodsz a reggeli édes kávédhoz, nem kell lemondanod róla, csak készítsd egy kicsit másképp. A cukrot, zsíros tejet hagyd ki belőle! Önts 125 ml jeges kávéba 125 ml sovány tejet, és cukor helyett ízesítsd pici mézzel.

2. Délelőtti kényeztetéshez: Light-desszert ebéd után

Felejtsd el a finomított cukorral készült nyalánkságokat zsírban gazdag tejszínhabbal. Készíts helyettük light-desszertet.
Így készítsd a light-desszertet:
50 ml sovány joghurtot verj fel habverővel, amíg krémes nem lesz, tegyél bele 120 g felkockázott gyümölcsöt. Egy adag 100 grammonként csupán 0,2 g zsírt tartalmaz.

3. Délutáni édes bűnözéshez: teljes kiőrlésű nyalánkság

Délután már lehetőleg ne egyél semmilyen édességet. Ha mégis elcsábulnál egy kis édes ízre, válassz valamilyen teljes kiőrlésű pékárut és mellé egy őszibarackot.
Így készítsd a nyalánkságot:
Teljes értékű gabonából készült péksüteményhez fogyassz vitaminban gazdag, ízletes őszibarack szeleteket. De tarts mértéket: ha figyelsz a vonalaidra, maximum két kis méretű teljes kiőrlésű nassolnivalót fogyassz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X