Főoldal > DIÉTA > A 3 leghatékonyabb villámdiéta Hollywoodból

A 3 leghatékonyabb villámdiéta Hollywoodból

banánbébiételburgonyadiétafogyókúrasztártúró
0

Írta:

Egyik nap még két-három kiló súlyfelesleggel strandolnak, egy hét múlva pedig már nédszálvékonyan sétálnak végig a vörös szőnyegen – mindig is érdekelt, hogyan szabadulnak meg a sztárok pluszkilóiktól ilyen gyorsan? Lássuk, hogyan fogyókúrázik Sharon Stone, Michelle Pfeiffer és Reese Witherspoon! 1. Sharon Stone: diéta túróval és burgonyával Sharon Stone már jócskán túl van a negyvenen, […]

Egyik nap még két-három kiló súlyfelesleggel strandolnak, egy hét múlva pedig már nédszálvékonyan sétálnak végig a vörös szőnyegen – mindig is érdekelt, hogyan szabadulnak meg a sztárok pluszkilóiktól ilyen gyorsan? Lássuk, hogyan fogyókúrázik Sharon Stone, Michelle Pfeiffer és Reese Witherspoon!

1. Sharon Stone: diéta túróval és burgonyával

Sharon Stone már jócskán túl van a negyvenen, de alakját a húszévesek is megirigyelhetnék - az Elemi ösztön sztárja számtalan fogyókúrás étrendet kipróbált már, de ha egy filmforgatás miatt gyorsan le kell adnia néhány kilót, mindig burgonya-túró diétába kezd. Ezzel a speciális étrenddel ugyanis négy-öt nap alatt meg tud szabadulni másfél-két kilótól úgy, hogy közben nem éhezik. A színésznő ebédre 25 dekagramm héjában főtt krumplit és 15 dekagramm túrót fogyaszt el: ez utóbbit egy kevés tojással, hallal, zöldségekkel vagy rákkal dobja fel. Vacsorára is burgonyás és túrós ételeket fogyaszt, de csak fele akkora adagot, mint délben.
Miért ezzel fogynak a sztárok?
Sharon Stone diétája egyszerűnek tűnik, de azért alaposan oda kell figyelned, mivel készíted el a napi túróadagodat: egyáltalán nem fogyaszthatsz zsiradékot, cukrot, tésztaféléket, vörös húsokat és alkoholt sem.

0020496_1.jpg ()

2. Michelle Pfeiffer: banándiéta

Az ötvenéves, de még mindig gyönyörű és karcsú színésznő a világszerte egyre népszerűbb banándiétára esküszik – ezzel az egyszerű étrenddel ugyanis négy-öt nap alatt akár egy-másfél kilótól is meg tud szabadulni. A fogyókúra legfontosabb eleme a banán: a színésznő reggelire akár két-három darabot is elfogyaszt ebből a gyümölcsből, és hozzá legalább két pohár szobahőmérsékletű vizet iszik meg, szigorúan lassan, kis kortyokban. Ebédre és vacsorára könnyű és rostban gazdag ételeket eszik, sőt még pár szem gyümölcs is engedélyezett a főétkezések között. Viszont cukros üdítőitalokat és alkoholt egyáltalán nem szabad fogyasztania, és minden nap éjfél előtt fekszik le.
Miért ezzel fogynak a sztárok?
Mert a banán hatóanyagainak köszönhetően gyorsítja a zsírégetést, és az anyagcserét is felpörgeti. Ráadásul ebben a a finom gyümölcsben rengeteg a B6-, a C-vitamin és a kálium – ezért nemcsak a karcsúsít, hanem a vérnyomás- és a koleszterinszintedet is szabályozza.

3. Reese Witherspoon: bébitétel-diéta

A bébiétel-diéta az utóbbi évek egyik legfurcsább, mégis egyre népszerűbb hollywoodi fogyókúrája – Reese Witherspoon is ezzel az étrenddel szabadult meg a zsírpárnáktól és a pluszkilóktól. A sikeres szőke színésznő ebédre és vacsorára csupán egy-egy üveg bébiételt fogyaszt el, csak reggelire eszik „normál” ételt. Állítása szerint egyáltalán nem unja a babáknak szánt püréket, mert számtalan ízben kaphatóak, és még tartósítószert sem tartalmaznak. Ráadásul így a forgatások és filmpremierek előtt gyorsan le tud adni másfél-két kilót.
Miért ezzel fogynak a sztárok?
A bébiételek valóban tele vannak tápanyagokkal és vitaminokkal, de mivel nem a felnőttek szükségleteihez igazodnak, ezért csupán pár napig szabad ezt az étrendet követned – hosszú távon alultápláltsághoz vezethet a bébiételes diéta. Ha ezt a fogyókúrát választod, lehetőleg otthon, magadnak készítsd el a pürét friss gyümölcsökből és zöldségekből!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X