Főoldal > DIÉTA > 3 szuper, karcsúsító étrend őszre

3 szuper, karcsúsító étrend őszre

diétaétrendfogyókúra
0

Írta:

1. Tipp:  14 napos lúgosító étrendA lúgosításról mostanában sokat olvashattál a WellnessCafe oldalán. Íme 14 napos, dietetikus szakértő által összeállíott étrendünk: segít egészséged megőrzésében, és jó néhány kilótól is megszabadíthat.Az étrendért katt ide!  2. Tipp: 90 napos diéta, itt a reform változat!A 90 napos diéta közismert és nagyon sok embernek segített már lefogyni. Számos változatával találkozhattál már […]

1. Tipp:  14 napos lúgosító étrend
A lúgosításról mostanában sokat olvashattál a WellnessCafe oldalán. Íme 14 napos, dietetikus szakértő által összeállíott étrendünk: segít egészséged megőrzésében, és jó néhány kilótól is megszabadíthat.
Az étrendért katt ide! 

0014619_1.jpg ()

2. Tipp: 90 napos diéta, itt a reform változat!
A 90 napos diéta közismert és nagyon sok embernek segített már lefogyni. Számos változatával találkozhattál már az interneten – most a dietetikus szakértő által összeállított változatot ajánljunk, amely az egészség károsítása nélkül segíthet a fogyókúrádban.
Itt a reform változat! – Katt ide!

3. Tipp: 5 napos étrend narancsbőr ellen
Igen. A narancsbőr miatt általában tavasszal kezdünk pánikolni, de rossz hír: a helytelen táplálkozás és a mozgáshiány miatt az év bármely szakában szükséged lehet egy könnyű, változatos étrendre: nemcsak a fránya párnácskákat tüntetheted el, de az étrend javíthat aktuális egészségi állapotodon is.
Narancsbőr elleni étrend – Katt ide! 

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X