Főoldal > DIÉTA > Így válassz táplálék-kiegészítőt!

Így válassz táplálék-kiegészítőt!

0

Írta:

AlgaA nehézfém-mérgezés modern korunk egyik leggyakoribb tünete. Nem egyszer candidához, állandó fáradságérzet jelentkezéséhez vezet. Az alga magas rosttartalma megköti a nehézfémeket és segít a méregtelenítésben. Almaecet Kalciumot, magnéziumot és számtalan értékes tápanyagot tartalmazó szer, amely a szépség megőrzése mellett a fogyókúrában is segítséget nyújt. Ásványi anyagokSzervezetünk naponta két liter folyadékot veszít. A verejtékezés, sőt még […]

0008251_2.jpg ()

Alga
A nehézfém-mérgezés modern korunk egyik leggyakoribb tünete. Nem egyszer candidához, állandó fáradságérzet jelentkezéséhez vezet. Az alga magas rosttartalma megköti a nehézfémeket és segít a méregtelenítésben.

Almaecet
Kalciumot, magnéziumot és számtalan értékes tápanyagot tartalmazó szer, amely a szépség megőrzése mellett a fogyókúrában is segítséget nyújt.

0008251_1.jpg ()

Ásványi anyagok
Szervezetünk naponta két liter folyadékot veszít. A verejtékezés, sőt még a légzés során is távozik nedvesség és azzal együtt ásványi anyag a szervezetből. Ennek pótlására alkalmasak az ásványi anyag tartalmú étrend kiegészítők.

Flavonoidok
A fiatalság őrei, védik sejtjeinket az öregedéssel szemben. Erősítik az immunrendszert, erős antioxidáns hatással bírnak, így óvnak a környezeti ártalmakkal szemben.

Grépfrútmag-kivonat
Az egyik legerősebb külső-belső fertőtlenítőszer. Több mint 650 féle kórokozóval szemben hatásos, így influenza és candida esetén is hatékony kiegészítő kezelést jelent.

Karotin
A karotin elsősorban a test első számú védőbástyáját, a bőrt erősíti, segít az egyenletes barnulásban, és óvja a sejtszerkezetet.

Probiotikum
Kiegyensúlyozatlan táplálkozásunk, a szennyezett levegő, az állandó stressz mind a bélflóra károsodásához vezethet. A probiotikumok helyreállítják a bélflórát, ezáltal segítik az emésztést, szervezetünk vitamintermelését, és erősítik az immunrendszert.

Tőzegáfonya-kivonat
Védi az érfalakat, főként érelmeszesedés ellen hatékony. Festékanyaga erős antioxidáns, így megvéd a környezeti ártalmaktól, s erősíti az immunrendszert.

Vitaminok
A vitaminok minden típusa más-más létfontosságú életfunkciót irányít. A mindennapokban szükséges az utánpótlásuk, főleg egyoldalú táplálkozás esetén.

0008251_2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X