Főoldal > AKTUÁLIS > Uma Thurman és Salma Hayek együtt tündököl

Uma Thurman és Salma Hayek együtt tündököl

divatkülföldi sztársalma hayekszexiszínésznősztárUma Thurman
0

Írta:

Mi lehet szépségük, fiatalságuk és szuper alakjuk titka?

Salma Hayek és Uma Thurman január végén egy párizsi rendezvényen futott össze egymással, és ha már így összetalálkoztak, modellt is álltak egy-két közös képhez a fotósoknak (a fenti képen Salma férjét is láthatod a két színésznő közt).

És nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi nem tudunk nem rajongani a közös fotóikért, ugyanis két külsőleg egymástól igencsak különböző, ámde sokban mégis nagyon hasonlító, gyönyörű, életvidám, bátor nőt látunk a fotókon – olyan nőket, akik 40 felett is remek formában vannak, és ezt nem görcsös akarással érik el. És akikre egyszerűen jó ránézni. De vajon mi lehet a titkuk?

A 48 éves Uma korábban elárulta, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel harmadik gyermeke születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

Mivel a sztár szereti nap közben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt, mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától. Ha pedig nyaral, úgy véli, lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet.

A pluszkalóriák többségének elégetésével korábban sem volt gondja, hiszen mindig is Hollywood legnagyobb örökmozgói közé tartozott. Szeret a szabadban sétálni, kocogni és lovagolni, illetve a nyaralása alatt úszni és csónakázni, télen pedig szívesen síel és snowboardozik.

Ha úgy érzi, mégis rárakódott néhány kiló, néhány napig könnyű salátára cseréli a vacsorát, és beiktat még pár edzést. Ám ha nem így lenne, akkor sem esik kétségbe, mert számára sokkal többet ér a családjával töltött minőségi kikapcsolódás, mint az, hány kilót mutat alatta a mérleg.

Ami az 52 éves Salmát illeti, nos, ő sem a fogyókúrákra esküszik. „Egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el korábban.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X