Főoldal > AKTUÁLIS > Nem kímélik a trollok az immár nagyon vékony Ariel Wintert

Nem kímélik a trollok az immár nagyon vékony Ariel Wintert

Ariel Winterfogyáshíreskülföldi sztárModern családsúlycsökkenéssúlycsökkentésszínésznősztár
0

Írta:

A Modern család 21 éves színésznője sokat fogyott, de persze ez sem tetszik mindenkinek.

Ariel Winter 21. születésnapja alkalmából posztolt néhány képet az Instagramon még január 27-én. Ez az információ így önmagában valószínűleg a mi figyelmünket sem keltené fel, de nézd csak meg a képeket: nem lehet nem észrevenni, mennyit fogyott a Modern család fiatal színésznője az utóbbi időben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you see the zankou chicken on the left turn right, and then you’ll be in Marina Del RAH😁 Happy 21st🎂 Love you always ❤️ couldn’t ask for a better day 1 best friend🤴🏻

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés, Jan 26., 2019, időpont: 11:47 (PST időzóna szerint)

A hírességről sokan tudják, hogy szeret sportolni, így súlycsökkenését is nagy valószínűséggel ennek köszönheti. Kitartásáért és az elért eredményért sokan gratuláltak neki a poszt alatt kommentben, de ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a változás nem nyerte el mindenki tetszését.

Vannak, akik szerint teljesen jól nézett ki teltebben is, nem kellett volna lefogynia (és ezzel beállni a nádszálvékony hollywoodi sztárok sorába), más meg egészen addig ment el, hogy azt írta: Ariel biztosan plasztikai műtéttel érte el ezt a szembetűnő változást. Ezen már a 21 éves színésznő is kiakadt, és persze cáfolta, hogy orvosi segítséggel fogyott volna ennyit.

Az viszont igaz, hogy Ariel korábban diétákkal is próbálkozott, de ma már tudja: nem az a fontos, hogy belefér-e a két számmal kisebb cuccokba, hanem az egészsége, illetve, hogy ő hogyan érzi magát a bőrében. Erre is a rendszeres sportnak köszönhetően jött rá, az edzések ugyanis feltöltik energiával, és hozzájárulnak szervezetében a boldogsághormonnak is nevezett endorfin felszabadításához.

A konditeremben a legnagyobb hírességeket is edző Gunnar Peterson útmutatásai szerint végzi a gyakorlatokat, az edzésekről pedig azt mondja, kemény, de megéri. „Boldogabb és elégedettebb vagyok magammal, mint valaha” – árulta el. És naná, hogy szabadidejében sem a kanapén ücsörög: imád gyalogolni, kocogni, túrázni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨ #goldenglobes #instyle #party

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés, Jan 19., 2019, időpont: 4:16 (PST időzóna szerint)

Ami az étrendjét illeti, itt sem a pillanatnyi megoldások híve, hanem a gyökeres, lehetőleg életre szóló változásoké – elvégre neki is az egészsége a legfontosabb. Ennek jegyében kiiktatta életéből a finomított élelmiszereket és a gyorskajákat, mert ezek nem valami táplálóak.

Ezek helyett inkább magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú ételeket fogyaszt, mert biztos akar lenni abban, hogy a teste mindent megkap, ami a helyes működéshez szükséges. Olyan ez, mint amikor az ember jó minőségű üzemanyagot tölt az autójába: annak reményében teszi, hogy sokáig működik majd helyesen. Nos, ezt Ariel is pont így gondolja. A méreganyagok kiürítése és bőre szépségének megőrzése érdekében pedig arra is törekszik, hogy minden nap legalább három liter vizet elszürcsöljön.

Egyik kedvenc „csodaszere” egy igazi superfood: a fokhagyma. Méghozzá azért, mert felpörgeti az anyagcserét, segít a zsírt eltüntetni a sejtekből, a méregtelenítést is fokozza, és nem utolsósorban még finom is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X