Főoldal > AKTUÁLIS > Megan Fox felismerhetetlen!

Megan Fox felismerhetetlen!

átváltozásfilmszerepkülföldi sztárMegan Foxszínésznősztár
0

Írta:

Mintha nem is a 32 éves színésznőt látnád a következő képen – pedig ő az!

Barna haj, szépen lebarnult bőr, szexi cuccok, szép smink – többnyire így láthattuk eddig Megan Foxot. Most viszont egy új filmszerep kedvéért rendesen átváltozott: a Pulitzer-díjas haditudósítónő, Marguerite Higgins megformálásán dolgozik, jelenleg is Dél-Koreában forgatja “The Battle of Jangsari” című filmjét.

A produckióban szőke lesz, és kizárólag természetes hatású – némiképp sápadt hatást biztosító – sminket visel.

“Ha valamit a fejembe veszek, akkor borzalmasan eltökélt tudok lenni. Ha eldöntöm, hogy valamit így vagy úgy fogok csinálni, akkor nincs, aki megállíthatna” – mondta korábban, és szerintünk ennél a szerepnél is előnyt kovácsolhat ebből a jellemvonásából.

De így van ez nála az étkezésekkel, vagy a diétákkal is. Amikor második gyermeke, Bodhi születése után gyorsabban szeretett volna leadni néhány kilót, akkor egy ideig nem evett kenyeret, és semmiféle szénhidrátot. “Nem voltak ropogtatnivalók, csipszek, semmi ilyen egészségtelen kaja” – emlékezett vissza egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette, hogy csak egyetlen dologról képtelen lemondani: a kávéról. De abból is meg tudja állni, hogy naponta egyet igyon. “Nincsenek olyan napok sem, amikor engedékenyebb lehetnék magammal, de ha volna ilyen, biztosan kólát és pizzát rendelnék” – árulta el.

Önfegyelme tényleg elképesztő – ezt támasztja alá az is, hogy Megan az első gyermeke születése után is tudatos étkezéssel, majd később rendszeres sport beiktatásával fogyott le. “Bár szeretek kardiózni, és a Pilatest is kedvelem, Noah születése után nem sportoltam túl sokat. Ez nehézkes az első hónapokban, épp ezért senkinek nem is ajánlanám a túlzásba vitt edzést” – árulta el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

With Valentine’s Day right around the corner I am giving away my lingerie collection from @fredericks_hollywood. Click the link in my bio for details.

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés, Jan 25., 2018, időpont: 3:00 (PST időzóna szerint)

Edzője, Harley Pasternak elmondta a sajtónak, hogy Megan sportos kismamaként rengeteget mozgott nagy pocakkal is, aminek jótékony hatásait később is érezte. “A szülés után nem sürgette őt senki az edzésekkel. Lassan kezdett el újra mozogni, és közben továbbra is ügyelt az étkezésre” – árulta el a sztáredző.

A 32 éves színésznő egyébként sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és kedvenc itala a vörös bogyós gyümölcsökből készült smoothie, amibe általában az adott évszakban termő gyümölcsöt tesz. Ha pedig úgy érzi, nagyon kellene még egy kávé, akkor inkább chai teával frissíti fel magát, ami zsírégető és méregtelenítő hatása miatt is ismert indiai fekete tea.

A szexi világsztár nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, de első gyermeke születése után úgy döntött, a tejtermékeket kiiktatja étrendjéből. “Nem eszem tejtermékeket. Azt hiszem, ez a legnagyobb diétás titkom. Szerintem ha valaki fel akar szedni pár kilót, akkor eszik tejtermékeket, ha pedig nem, akkor nem eszik ilyeneket” – fejtette ki a véleményét. Bár a híresség szerint sokan nem értenek vele egyet, sőt, rengeteg kritikát kap, ő állítja, így érzi jól magát a bőrében.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X