Főoldal > AKTUÁLIS > Budapestre jön koncertezni a Backstreet Boys!

Budapestre jön koncertezni a Backstreet Boys!

Backstreet BoyskoncertLive Nationzene
0

Írta:

Tinilányok millióinak voltak bálványai a srácok – és most újra turnéra indulnak!

A Backstreet Boys örömmel jelenti be DNA című új albumát, amely január 25-én jelenik meg az RCA kiadó gondozásában.  A lemez már előrendelhető: https://backstreet-boys-uk.myshopify.com.  A DNA – a banda 10. stúdió albuma –  többek között Lauv (Charlie XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) és Mike Sabbath (J Balvin) dalait tartalmazza.

Ma reggel, a rajongók legnagyobb izgalmára, a Backstreet Boys megjelentette új kislemezét, a Ryan Tedder és Shawn Mendes által írt Chances-t. A dal meghallgatható és a videó megtekinthető: http://smarturl.it/bsbxChances

Május 11-i kezdettel a csapat megkezdi vadonatúj, DNA World Tour elnevezésű koncertkörútját,  ami az elmúlt két évtizedük legnagyobb aréna turnéja. A több mint 3 hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, olyan helyeken lépve fel, mint például a londoni O2, a párizsi   AccorHotels Arena vagy a berlini Mercedes-Benz Arena.

Ez a szenzációs show Budapesten is látható lesz, 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Jegyek november 16-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a  www.funcode.hu oldalakon keresztül. Akik november 13-án délután 3 óráig megrendelik az új albumot a fenti linken, elővásárlási jogot kapnak a DNA turné belépőihez, csakúgy, mint a hivatalos rajongói klub tagjai.

A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 14-én 10 órától.

“A 26 év alatt – karrierünk minden csúcs- és mélypontján keresztül – meg kellett tanulnunk, hogy ez az egész nem rólunk, az egyénekről szól, hanem mindig az a legjobb, ha csapatként létezünk.,” – állítja Howie D.

Ez az, amit szeretek ebben az albumban is.” – fűzi hozzá Kevin Richardson. “Mindannyian hoztuk a saját stílusunkat és ötleteinket, amelyek egybeforrtak egyetlen egésszé. Ezek a dalok jól mutatják, hogy kik vagyunk egyénileg, és kik vagyunk csapatként. Ez a mi DNS-ünk. Nagyon büszkék vagyunk rá.”

“Az utunk folytatódik, és még sok van hátra.” – mondja Brian Littrell. “Mindig a következő fejezetben élünk, amit még nem mesélt el senki, és ez izgalmas.”

A 14 hónapnyi, rekordokat döntő Las Vegas-i showjuk, a Backstreet Boys: Larger Than Life 2019. április 27-én zárul.

“Vegas csodálatos volt, de a turnédátumok lesznek a nagy bulik. ” – mondja Brian. “Itt az ideje, hogy a világ minden táján meglátogassuk a rajongóinkat.”

https://www.backstreetboys.com/

https://facebook.com/backstreetboys

https://twitter.com/backstreetboys

https://www.instagram.com/backstreetboys/

A budapesti koncert kapcsán további információk:

www.livenation.hu www.funcode.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X