Főoldal > AKTUÁLIS > Neked bejönnek Jessica Biel saját tervezésű edzőcuccai?

Neked bejönnek Jessica Biel saját tervezésű edzőcuccai?

edzőcuccJessica BielJustin Timberlakekülföldi sztársportruházatszínésznősztársztáranyukawellness
0

Írta:

Jól kombinálható és kihasználható, divatos holmikat álmodott meg a színésznő.

Jessica Biel életében fontos szerepet tölt be a sport, különösen a jóga, ezért elmondása szerint nagyon testhezálló feladatot jelentett számára a GAIAM-mal való együttműködés, melynek jegyében a márkának megtervezte saját kapszulakollekcióját.

Ebben Jessica elmondása szerint nemcsak a jógaórán viselhető holmik kaptak helyet, mert hogy ő olyan darabokat tervezett, amiben a nők akkor is jól érezhetik magukat, ha egész nap a városban vagy a gyerkőceik után rohangálnak, vagy egy hosszú nap után csak elnyúlnának a kanapén.

Sokoldalú, divatos, kényelmes, funkcionális cuccok ezek – olyasmik, amiket a sztáranyuka is szívesen viselne. És visel is: ki más mutatta volna be az Instagramon a kollekció néhány darabját a nagyvilágnak, mint ő maga.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My line with @gaiam has launched! I’m so proud of it and can’t wait for you all to try it. In the meantime, I’ll be waiting like this. (link up top??)

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés, Szept 30., 2018, időpont: 9:20 (PDT időzóna szerint)

Jessica egyébként úgy alapvetően egészségesen él – sokat sportol, de ez nem egyfajta feladat számára, amit ki kell pipálnia minden nap a teendői közt, hanem sokkal inkább életforma. Korábban azt nyilatkozta: el sem tudja képzelni az életét sport nélkül.

„De persze vannak lustább napjaim, amikor aztán különösen fontos, hogy motivált maradjak, ezért megvannak a magam kis trükkjei. Nagyon szeretem például váltogatni a mozgásformákat, illetve a kinti sportokat és az edzőtermi gyakorlatokat. Így garantáltan nem fogom elunni a mozgást” – nyilatkozta korábban.

Justin Timberlake feleségének kedvenc mozgásformáit nehéz lenne felsorolni, mert szinte bárhol és bármikor sportol, ha kedve tartja. Imádja a vizet, a vízi sportokat és a tengerparton végezhető mozgásformákat, de szívesen megy túrázni vagy edzőterembe is.

A konditeremben az egész testét átmozgatja, amihez egyik kedvenc eszköze a medicinlabda. „Amíg nem használtam, nem gondoltam volna, hogy ennyi izmot átmozgathatok ezzel” – árulta el Jessica korábban. Most viszont valószínűleg kíméletesebb mozgásformákra vált, mint például a Pilates és a jóga, amiket szintén nagyon szeret.

Várandóssága alatt is végig mozgott, de mindig figyelt a teste igényeire. A szülés után hagyott néhány hetet magának, amikor csak a babával foglalkozott, majd felkereste személyi edzőjét, Jason Walsh-t, akivel heti 2-3 alkalommal találkozott.

Walsh elmondása szerint Jessicának a kíméletes, csúszó mozgást igénylő VersaClimber vált be, amivel rövid (alig több mint félórás) edzésekkel hozta magát újra formába. „Olyan mozgást végezhetsz a VersaClimberen, ami természetesen jön, hiszen bennünk van” – magyarázta a tréner. Az eredmény pedig szerinte is magáért beszél, hiszen a kis Silas Randell anyukája hetek alatt lendült újra csúcsformába.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Jessica aktív életmódja és szerencsés alkata miatt szinte bármit megehetne, mégis komoly elvei vannak. „Bio ételeket eszem, a finomított élelmiszereket kerülöm. Kedvenc nasijaim a dió és a mogyorófélék, mert ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta.

A színésznőről sokan azt gondolják, hogy egy percre sem tud elszakadni az edzésektől és az egészséges étrendtől, de ő korábban ennek épp az ellenkezőjét hangsúlyozta. „Minden héten beiktatok egy-egy pihenőnapot, amikor azt eszem, amit csak megkívánok, és ha kedvem tartja, egész nap csak heverészek vagy masszázsra megyek. Szerintem mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás” – árulta el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X