Főoldal > AKTUÁLIS > Megszületett Kate Hudson kislánya

Megszületett Kate Hudson kislánya

babadanny fujikawainstagramkate hudsonkismamasztáranyukaszülés
0

Írta:

Naná, hogy különleges nevet kapott.

Kate Hudson Instagram oldalán tudatta a világgal, hogy október 2-án megszületett a kislánya. A baba a Rani Rose Hudson Fujikawa nevet kapta, de a nevét nem Rani-nek, hanem Ronnie-nak kell ejteni. Ugyanis apai nagypapája (Kate párjának, Danny Fujikawának az apukája, Ron) iránti tiszteletből nevezték el így. Hogy akkor mégis miért írják Raninek a baba nevét, azt senki sem tudja.

Mindenesetre a csöppség nagyon édes – Kate nem is rejtegette sokáig a világ elől: ezt a fotót négy nappal a szülés után osztotta meg a babáról Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?Our little rosebud?

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés, Okt 6., 2018, időpont: 11:13 (PDT időzóna szerint)

A 39 éves színésznőnek jelenlegi kapcsolatában ez a kislány az első gyereke, de van már két fia is előző kapcsolataiból: a 14 éves Ryder Russell apukája Chris Robinson, a 7 éves Bingham pedig Matt Bellamyhoz fűződő románcából született.

Harmadik terhességét a hírek szerint az első időszakban nehezen viselte. Kate is elmondta, hogy akkor rettenetesen megszenvedte a reggeli (és olykor nap közbeni) rosszulléteket, hányingert, hányást. „Ez volt minden idők legkeményebb első trimesztere” – árulta el az Instagramon.

A második és harmadik trimesztert már könnyebben viselte, és persze akkor is nagyon vigyázott magára. Az örökké aktív sztármami valószínűleg egy kicsit engedékenyebb  is volt magával, ami az étrendjét és a finomságokat illeti, és a mozgással kapcsolatban is egy picit visszafogottabb lett.

Pedig ő az a híresség, aki amúgy fél órába is bele tud sűríteni egy jó kis mozgást! „Ha csak 20 perced van, az is elég lehet egy kiadós edzésre. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de eléggé intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta korábban.

Egyébként a hét 6 napján izzasztja meg magát, vékony és nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre. Leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤?❤.. #gettingoverthehump #humpday #gratzcadillac #pilateslove @fabletics

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés, Jan 10., 2018, időpont: 10:37 (PST időzóna szerint)

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X