Főoldal > aktualis > Második gyerekét várja a Victoria’s Secret modellje, Lily Aldridge

Második gyerekét várja a Victoria’s Secret modellje, Lily Aldridge

kismamakülföldi sztárLily Aldridgemodellszexi modellsztárterhesvárandósVictoria's Secret
0 0

Írta:

Már látszik a pocakja.

Lily Aldridge „meglepetés” hashtaggel jelentette be Instagramon, még augusztusban, hogy férjével, Caleb Followillel (a Kings of Leon zenekar frontembere) második gyereküket várják. És arra sem kellett sokáig várni, hogy újra láthassuk a szépséges kismamát: a New York-i divathét több rendezvényén is megmutatta immár szépen gömbölyödő pocakját.

Bár egyesek szerint a legszexibbnek tartott Victoria’s Secret angyal túl szigorú magához, és várandósan is nagyon figyel az étrendjére, szerinte ez nem igaz – annál is inkább, mert egyébként sem híve a diétáknak. Azt mondja, ő inkább kiegyensúlyozottan táplálkozik, és esze ágában sincs fogyókúrázni vagy koplalni néhány kiló mínuszért.

Az ismert modell legfeljebb csak a világszerte nagy érdeklődéssel várt Victoria’s Secret fehérnemű bemutatói előtt figyel oda jobban az étkezésre: ilyenkor nem fogyaszt cukrot és a szénhidrátokkal nagyon óvatos.

Máskor viszont szívesen készít akár steaket, vagy krumplipürét is, hiszen nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene tagadnia magától. Ehelyett azt vallja, hogy a bevitt pluszkalóriáktól egy-egy kiadós edzéssel kell megszabadulnia.

Lily hetente három-négy alkalommal izzad az edzőteremben, de az ott végzett gyakorlatokat bármikor szívesen kiegészíti kedvenceivel, a boksszal vagy a kick-boxszal – de most szerintünk egy ideig inkább a kímélő mozgásformákat részesíti előnyben, mint például másik nagy kedvencét, a Pilatest.

A Victoria’s Secret bemutatói előtt egyébként nagyon rá szokott kapcsolni: még gyakrabban űzi kedvenc sportjait, ezek mellett pedig száz felülést, lábemeléseket és fenékformáló gyakorlatokat is végez az edzőteremben, például több sorozatnyi guggolást.

Persze a szépséges modellnek is megvan a gyengéje: a többi Victoria’s Secret angyalhoz hasonlóan nagyon szereti a csokoládét. Olykor szívesen kedvez magának egy-két kockányi édességgel, illetve az is előfordul, hogy reggelire csokis protein shake-et fogyaszt.


További cikkeink a témában

pulóver

Az őszi gardrób kulcsdarabja a kötött pulóver! (X)

Írta:
2 napja 0 0

Hamarosan itt a pulcsiszezon, amikor finomabbnál finomabb, puhábbnál puhább anyagokba lehet burkolózni a hideg elől. Nem számít, hogy vagány mintás, puha zsenilia vagy garbós pulóver mellett döntesz, az F&F idei őszi-téli darabjai között biztosan megtalálod azt, amire szükséged lesz a már vészesen közeledő őszi szezonra. Az F&F segítségével most bemutatjuk azokat a fazonokat, színeket és mintákat, amiket bármikor tudsz sportosan, de akár elegánsan is viselni a megfelelő darabok kombinálásával és stílusosabbak, mint valaha!