Főoldal > AKTUÁLIS > Az őrült álmok is valóra válhatnak

Az őrült álmok is valóra válhatnak

inspirációJust do itnikereklámsport
0

Írta:

A sport sorsdöntő erejét ünnepli a Nike legújabb, “Dream Crazy” kampányfilmje

“Just do it” – szól a Nike mantrája, amelyből 30 éve minden sportág minden szintjén erőt merítenek a sportolók. E gazdag örökséget és sokszínűséget ünnepli a Nike Just Do It sorozat második, “Dream Crazy” kisfilmje olyan történetek bemutatásán keresztül, amelyekben legendás sztárok és a hírnevet méltán megérdemlő sportolók egyaránt feltűnnek. Közös ismertetőjegyük, hogy mindegyikük a sport erejével formálta a sorsát.

LeBron James, Serena Williams, Odell Beckham Jr. és Eliud Kipchoge világsztárok mellett további kivételes teljesítményt nyújtó sportolók is megjelennek a filmben: a 2016-ban Rióban aranyérmes kerekesszékes kosaras Megan Blunk; a lábak nélkül született, majd 10 évesen már birkózótársait legyőző Isaiah Bird; az Ironman Charlie Jabaley, aki 55 kilót leadva, vegánként kezdte újra életét, miközben egy évek óta az agyában lévő tumor növekedését is visszafordította; és Michigander Alicia Woollcott, aki végzősként egyszerre volt linebacker és a szalagavató királynője.

A film további szereplői feltörekvő profi sportolók és világbajnokok: Alphonso Davies kanadai futballsztár; Kai Lenny hawaii big wave szörfös; Lacey Baker és Nyjah Huston amerikai gördeszkások; Zeina Nassar német boxbajnok; és az amerikai női labdarúgó-válogatott.

A Colin Kaepernick által narrált “Dream Crazy” mindenkit inspirál, akinek őrült álmai és céljai első látásra elérhetetlennek tűnnek.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X