Főoldal > AKTUÁLIS > Áttörés a férfi arcápolásban: Itt a brit Bulldog (X)

Áttörés a férfi arcápolásban: Itt a brit Bulldog (X)

arcápolás
0

Írta:

Régóta tudjuk: ép testben él az ép lélek. A testünkkel való foglalkozást kezdjük a bőrápolással! A férfi arcbőr és szakáll védelmére fejlesztett Bulldog Angliából érkezett hozzánk, hogy frissítő erejével elvarázsolja a férfiakat.

Az arcápolás témakörével általában nem sokat foglalkoznak a pasik. De az arcbőr nem válogat, nemtől függetlenül kiszárad, ha nem hidratáljuk, és hamarabb megöregszik, ha nem ápoljuk megfelelően. Szerencsére a Bulldog letisztult csomagolásával és egyszerű, közérthető üzeneteivel férfiak millióinak bizonyította már be világszerte, hogy minél többet foglalkoznak a bőrükkel, annál jobban érzik majd magukat benne. A brit márka férfiakra szabott termékei a rakoncátlan szakállakat is megszelidítik, így bármilyen arcszőrzettel rendelkezzen is úriemberünk, szabadon válogathat hozzá illő terméket a palettából.

A BULLDOG BÜSZKE ARRA, HOGY CRUELTY FREE MÁRKA

A Bulldog vigyáz a férfiak bőrére, az állatokra és a környezetre is. Termékeik nem tartalmaznak mesterséges színezéket, szintetikus illatanyagokat vagy állati eredetű összetevőket (minden termékük vegán és állatkísérlet-mentes). Gazdag, természetes alapanyagokat adnak a gondosan válogatott, kézműves alapanyagokhoz, hogy magas minőségű termékeket kínáljanak elérhető áron.

TERMÉSZET ADTA FRISSESSÉG

A Bulldog arc- és szakállápoló termékcsalád fő összetevői közé tartoznak a guatemalai Közösségi Kereskedelmi projektből származó aloe vera, az Angliában termesztett és feldolgozott camelina növényből nyert camelinaolaj, és a fitokemikáliákat – úgy, mint polifenolokat és koffeint – tartalmazó zöld tea.

A Bulldog 2010-ben kezdett exportra gyártani, azóta 15 ország több mint 20 000 üzletében forgalmazzák termékeiket olyan eltérő piacokon, mint Dél-Korea, az Egyesült Államok vagy Ausztrália.

Ráadásul a Bulldog az első férfi bőrápoló márka a világon, amelyik cukornádot használ a csomagolás nyersanyagaként. A termékek csomagolásának legalább 50%-a cukornádalapú, növényi műanyagból készül.

Ha a bemutató alapján kedvet kaptál, az alábbi Bulldog termékeket tudod megvásárolni a Rossmann üzleteiben:

  • Original Hidratáló Arckrém, 100 ml
  • Original Arclemosó, 150 ml
  • Original Szakállsampon & Kondicionáló, 200 ml
  • Original Szakállbalzsam, 75 ml
  • Original Szakállolaj, 30 ml

Még több információért látogass el a www.bulldogskincare.com oldalra!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X