Főoldal > AKTUÁLIS > Ashley Graham félmeztelen szelfit posztolt

Ashley Graham félmeztelen szelfit posztolt

Ashley Grahamkülföldi sztármodellplus size modellszexiszexi modellsztár
0

Írta:

A 30 éves plus size modell továbbra sem szégyenlősködik.

Ashley Graham szereti megmutatni a világnak – eddig is szép számmal posztolgatta szexi (vagy annak szánt) szelfijeit Instagram oldalára –, de most még a megszokottnál is többet mutatott: egy topless képet töltött fel magáról az Instára, igaz, a lényeget kezével kitakarta, de 7.1 milliós követőtáborának így is felforrósította a napját.

✈ ➡?

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2018, időpont: 7:49 (PDT időzóna szerint)

A híres modell már korábban is többször mondta, hogy ez részéről nem öncélú magamutogatás. Azt szeretné ugyanis üzenni az embereknek, hogy mindnyájan fogadjuk el és szeressük meg a testünket.

„Én mindig szexinek, csinosnak látom magam, és kényelmesen érzem magam minden helyzetben. Így szeretek önmagamra tekinteni” – mondta egy korábbi interjúban, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha mások is annyira szeretnék a saját testüket, mint ő a sajátját.

Persze a teltebben is szuper alakért sokat dolgozik, például szinte minden nap jár edzőterembe (mivel a plus size nem jelent egyet azzal, hogy a modellek ténylegesen kövérek, inkább olyasmit takar, hogy kicsit teltebbek, de alakjuk nagyon szép látványt nyújt – inkább nőies, mint duci).

LAS VEGAS, NV - NOVEMBER 26:  Model and backstage host Ashley Graham attends the 2017 Miss Universe Pageant at Planet Hollywood Resort & Casino on November 26, 2017 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ashley hétfőnként BoxFit trainingen vesz részt, egyik kedvence pedig a kickbox, amit soha nem hagyna ki. Keddenként köredzés, szerdán sprintek sorozata, csütörtökön kettlebelles köredzés, péntekenként pedig ismét egy jó BoxFit training várja.

A sok sport mellett az étrendjére is ügyel, hiszen aki igazán szereti a testét, az igyekszik mindent megadni neki, amire szüksége van: sok halat, zöldséget, quinoát, barna rizst és salátát fogyaszt.

Ashley Graham kedvenc finomsága

A híres modell a smoothie-k megszállottja – azt vallja, hogy napi egy zöld smoothie segít neki leginkább az egészsége megőrzésében. Kedvenc zöld smoothie-ját te is elkészítheted otthon: kelkáposzta, citrom, gyömbér, cékla, alma és a petrezselyem kell csak hozzá. Szuper immunerősítő, és Ashley szerint nemcsak egészséges és tápláló, hanem nagyon finom is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X