Főoldal > AKTUÁLIS > Rosie Huntington-Whiteley így nyerte vissza alakját a szülés után

Rosie Huntington-Whiteley így nyerte vissza alakját a szülés után

Jason Stathamkismamakülföldi sztármodellRosie Huntington-Whiteleyszexi modellsztárszülés
0

Írta:

Nem a gyorsdiétákra szavazott, és edzőterembe sem jár.

Rosie Huntington-Whiteley tavaly június végén adott életet kisfiának, Jacknek, de csak nemrég beszélt arról, hogyan sikerült ismét formába lendülnie. Rosie a Harper’s Bazaar ausztrál kiadásának aktuális címlapján szerepel, és a vele készült interjúban elmesélte: bár nagy volt rajta a nyomás (leginkább saját maximalizmusa miatt), mégis a „lassan, de biztosan” elvet követve adta le a szülés utáni – magunk közt szólva nem túl nagy – pluszsúlyt.

Mivel a gyönyörű modell nem hisz a fogyókúrákban, sőt, ő is biztos abban, hogy egy-egy gyorsdiéta többet árt, mint használ, inkább úgy döntött, táplálkozásán nem sokat változtat, hanem inkább az edzésekre fókuszál.

Most heti 4-5 alkalommal sportol, méghozzá az ausztrál Simone De La Rue táncos-karciós óráira jár Los Angelesben. Az edzéseket olykor kis súlyokat emelgetve, vagy ezeket testére csatolva végzi, így még hatékonyabbak a gyakorlatok. „Imádom, hogy nem kell edzőterembe járnom, ahol egy személyi edző beszélhetne hozzám, miközben én a futópadon futok” – nyilatkozta.

Rosie-nak a sport és az egészséges táplálkozás az élete része, ami modellként alakja megőrzése miatt is jól jön neki, de azt mondja, nem ez, hanem egészsége a legfontosabb számára. Most már nemcsak saját maga, hanem kisfia miatt is, akivel egyébként imád otthon lenni.

Jason Statham párja korábban is hangsúlyozta, hogy egyébként nagyon is otthonülő típus: sokszor azt várja a legjobban, hogy hazatérve kibújhasson a ruháiból és a cipőjéből, és egy kicsit rendezgesse a lakást, vagy mondjuk nekiálljon a konyhában sürögni-forogni – bevált receptjeit korábban rajongóival is megosztotta az interneten.

Kedvenc smoothie-jához vegyél 2 zellerszárat, 4 salátalevelet, egy csészényi friss spenótot és egy almát, amit hámozz meg és vágj szeletekre. Ezután szükséged lesz egy körtére és egy fél banánra, szintén hámozva és szeletelve, valamint egy fél citrom levére és másfél pohár vízre. Ezeket turmixold össze, és kész is a finomság!

Persze, ha kimondottan édes ízre vágysz, vagy számodra kissé szokatlannak tűnik a zeller és a spenót gyümölcsökkel való párosítása, akkor ezeket nyugodtan ki is hagyhatod a receptből, vagy helyettesítheted bármilyen idénygyümölcsökkel. Kifejezetten ajánljuk a bogyós gyümölcsöket, melyek finomak, vitamindúsak és szinte mindenki kedvencei.

A Victoria’s Secret angyalkája azért szereti a smoothie-kat, mert nemcsak energiával töltik fel, hanem a haja és a bőre is egészségesebb marad, ha ezeket fogyasztja édesített italok vagy egyéb nassolnivalók helyett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X