Főoldal > aktualis > Felfújható akadályok, 5 őrülten vicces kilométer a CRAZY5K idei futóversenyein

Felfújható akadályok, 5 őrülten vicces kilométer a CRAZY5K idei futóversenyein

akadályfutáscrazy5kfutásfutóversenyversenyvicces futóverseny
0 0

Írta:

A CRAZY5K futó és akadályverseny garantáltan kimozdít a komfortzónádból és élménnyé formálja talpad alatt a kilométereket. Képzelj el 10 hatalmas felfújható akadályt, aminek a leküzdése után úgy érsz célba, hogy szinte észre se vetted azt az 5 kilométert, amit lefutottál. Jól hangzik? Akkor ne habozz nevezni a CRAZY5K hivatalos oldalán.

Ha egy rendhagyó futóversenyre vágysz, ahol az élmény a legnagyobb nyeremény, akkor tarts velünk. Az akadályok leküzdéséhez nincs szükség komoly felkészülésre, ha készen állsz kipróbálni a gyerekkorodból jól ismert ugrálóvárak felnőttekre méretezett verzióját, már indulhatsz is. A versenyre nyolc évesnél idősebb és 130 cm magasságot elért családtagjaidat is hozhatod. Kutyáddal még nem tudsz nevezni, de az óriási füves placcon négylábú társaid is erősíthetik szurkolótáborod.

A versenyre egyénileg és csapatban vagy a családoddal is tudsz nevezni, a futamok különböző időpontokban indulnak, ráadásul minden futamban hirdetnek győztest a szervezők.

A verseny idén három helyszínen kerül megrendezésre. A legközelebbi versenyre, amit május 12-én Debrecen rendeznek meg, a nagy érdeklődésre és játékos kedvű versenyzőkre tekintettel már nem tudsz nevezni. De nyitva áll még előtted a lehetőség, hogy a fővárosi terepen kipróbáld magad.

A dunakeszi repülőtéren június 2-án megrendezésre kerülő futamra egészen május 23-ig tudsz nevezni.

crazy5k futóverseny

Ha eddig ódzkodtál a monotonnak tűnő futóversenyektől a CRAZY5K-t pont neked találták ki. A CRAZY5K futóverseny inspirációt nyújt, ha eddig féltél elkezdeni a futást vagy már éppen azon agyalsz, hogy újrakezdenéd. Itt beleszeretsz újra.

Nem kell hozzá más csak bátorság, a barátaid és a futócipőd, a szervezők pedig gondoskodnak arról, hogy biztosan jól érezzétek magatokat és éremmel a nyakatokban térjetek haza. A nevezési díj egyébként nemcsak az egyedi medált, hanem az esemény technikai futópólóját, a rajtszámot és a kétszeri frissítés lehetőségét is tartalmazza.

Ezen a napon és ezen a futóversenyen ne feledkezz meg a benned szunnyadó gyerekről, merj feltétel nélkül boldog és felszabadult lenni egy önfeledt játékban.

A pályán végigmenni pont annyira szórakoztató, mint ahogyan az ugrálóvárakra emlékszel azokról a gyerekkori balatoni nyaralásokról. Az akadályok viszont minden gyerekkori képzeletet felülmúlnak! Keresztül verekedheted magad alagutakon, mászhatsz falakat, megküzdhetsz a legkülönbözőbb helyzetekkel emelkedőkre fel és lefelé menet. A verseny egy hatalmas csúszdáról indul, ami nem csak a kezdő löketet adja meg, hanem a célig tartó jókedved is.

A CRAZY5K-ról:

A CRAZY5K futóversenyt 2017-ben rendezte meg először a Crazy Running Events Kft., Bécsben és Budapesten. Ez a verseny több, mint egyszerű futóverseny. 10 felfújható légvár teszi egyedivé azt az 5 km-es távot, amit a versenyzőknek teljesítenie kell. 

Az akadályokról, a verseny feltételeiről bővebb információt az esemény magyar nyelvű oldalán találsz. 


További cikkeink a témában