Főoldal > AKTUÁLIS > Nyári trend és ötletadó (x)

Nyári trend és ötletadó (x)

Háda
0

Írta:

2018 nyarán megjelennek a napsütéses égbolt színei, a csodás fagyi színek, a fehérrel telített pasztell árnyalatok, az erős kontrasztok, az orgona lila, a piros kékkel kiegészítve tengerész egészet alkot, de önmagában a fehér is trendi lesz, főleg ha feldobjuk egy feltűnőbb kiegészítővel.

A meleg meghozza a különlegességeket, az extravagáns darabokat, újra hódít a 70’-es évek hippi korszaka, a különleges fazonok, vagy a has villantó toppok. Anyagban és mintában is széles a skála. A street style egyik elengedhetetlen mintázata a Flower Power, s ezek a tündöklő virágalakzatok, megjelenhetnek grafikai, absztrakt vagy akár a ruha teljes hosszában is. A tengerész csíkok, illetve az újraértelmezett csíkozás is fontos kelléke ruhatárunknak. A csodálatosan kidolgozott csipkéket, áttetsző anyagokat és fodrokat sem szabad elfelejtenünk, melyek önmagában, vagy egy-egy fazont kiegészítve jelennek meg majd a nyári trendben, csajos vagány vagy épp extravagáns stílust varázsolva. A bőr és a farmer szinte megunhatatlan darabja az összes szezonnak. A bőr letisztult ruhaként, vagány rojtos mellényekként, vagy egy-egy ruha betéteként is felbukkanhat. A farmerrel most jobban játszottak a tervezők, hisz különleges kristályos, flitteres, csipkebetétes mintázattal dobták fel, az amúgy is egyedi szabásvonalú alsórészeket. Szoknyáknál divat lesz a maxi, midi, lady és a nagy melegben az extra mini hosszúság is. Fazonban az alakodat vedd elsődleges szempontnak, hisz van, akinek az „A” vonal, van akinek az egyenes szabás és van akinek a szűk fazon áll jól. Ha erősebb vagy alulról, akkor az egyszínű darabokat válaszd és mellőzd a pliszírozott megoldásokat, mert az még jobban erősítene.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra, akkor látogass el az oldalamra jelentkezz be egy INGYENES stílustanácsadásra és a Háda üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.

További ötletek és képek

Ágoston Bettina Háda-Stylist


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X