Főoldal > AKTUÁLIS > Hihetetlen átalakulás 3 hónap alatt? Mutatjuk a titkot! (X)

Hihetetlen átalakulás 3 hónap alatt? Mutatjuk a titkot! (X)

életmódprogram
0

Írta:

12 hét az életedből. Nem tűnik soknak, ugye? Nekünk azonban ennyi is elég ahhoz, hogy megváltoztassuk az életed. Hogy most tényleg le tudj fogyni, úgy, hogy közben formálódsz. Hogy a leadott kilók ne jöjjenek vissza, és hogy ez a három hónap sem neked, sem pedig a testednek ne legyen szenvedés.

Az Életmód Club többet kínál, mint a túlsztárolt diéták és a lehetetlen fogyókúrák, amivel eddig nem sikerült lefogynod. Vagy ha sikerült is, visszahíztál. Ha pedig nem, a testedre nem éppen a feszes és a formás jelzők illettek. Sok helyen elronthatod: a sikerhez a tudatos táplálkozás, és a jól megtervezett edzés összhangja vezet!

Mi profi sportolók működő diétáját és edzéselméletét dolgoztuk át nektek, ami garantáltan működik! Mielőtt megijednél a profi és a sportoló szavaktól megnyugtatunk: az alapoktól építjük fel a várat. Így ha soha nem sportoltál, és az edzőtermek világa idegen számodra, mi vagyunk a legjobb megoldás!

Elmondjuk neked mit, mikor, hogyan és mennyit kell enned, hogy elégedettség töltsön el amikor tükörbe nézel. Sőt, interaktív oktatásunkon azt is megtanítjuk, hogyan készítsd el az ételeidet! Minden hónap első hetében edzőink segítségével ismerkedhetsz az edzőteremmel, a gépekkel, a gyakorlatokkal, és a saját határaiddal.

Sőt, elméleti oktatásokon is részt veszel majd. Azért, hogy ne csak azt tudd mit kell tenned, hanem azt is, hogy miért! A programot úgy építettük fel, hogy soha ne maradj egyedül. Ugyan egyénileg járjátok az utat, a csoport húzóereje és profi szakembereink teszik könnyebbé számodra a 12 hetet.

Az Életmód Club ugyanis nem egy online rendszer, online tananyaggal. Napi kapcsolatban leszel velünk, és mindenki a te sikereidért fog dolgozni!

Most, hogy tudod a lényeget, könnyelműen legyinthetsz miközben arra gondolsz, hogy “na, megint egy hamis ígéretekkel kecsegtető fogyiklub”. Azonban mi jóval többet kínálunk ennél. Egy egészen új életet, új életvitelt. Ami rendszert visz a hétköznapjaidba, erősebbé és energikusabbá tesz, kitartóbbá, boldogabbá mindezt úgy, hogy közben formálódsz is.

Hogy mi erre a garancia? Az öt tonna zsír, amit az eddigi klubtagok együtt leadtak. Úgy, hogy közben nem veszítettek izmot.

Ha még mindig kételkedsz, látogass el a Facebook-oldalunkra: előtte-utána fotóink magukért beszélnek! A szebb test mellett valami különlegeset is felfedezhetsz a képeken: az utána fotókon felbukkanó őszinte, elégedett mosolyt a klubtagjaink arcán.

Meggyőző, igaz? Mire vársz még? Tedd meg az első lépést azt új életed felé, jelentkezz most – a többit pedig bízd ránk!

12 hetes életmódváltó-programunk januárban az alábbi városokban indulnak: Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Tatabánya, Székesfehérvár, Veszprém, Kecskemét, Budapest két helyszínen (IX. kerület és XIII.), Pécs, Kaposvár, Debrecen, Miskolc és Szeged.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X