Főoldal > AKTUÁLIS > Meghan Markle elmondta, mitől ilyen csinos

Meghan Markle elmondta, mitől ilyen csinos

alakeljegyzésHarry hercegMeghan Markleszépségszínésznőtest
0

Írta:

Harry herceg menyasszonya nagyon csinos, így csinálja – olvasd el 5 tippjét az álomalakért!

1. Találd meg a sportot, amit szeretsz!

Meghan gyerekkora óta a jóga szerelmese, ami esetében nem is csoda, hiszen anyukája jógaoktatóként is ismert és elismert. A 36 éves színésznő mára biztos abban, hogy erejét, rugalmasságát, lazítási és összpontosítási képességét is kedvenc mozgásformájának köszönheti. Az pedig, hogy jól alszik és boldog embernek vallja magát, már „csak” egy kis plusz – vagy inkább nagy plusz –, amit a jóga adott neki.

2. Étkezz tisztán

Próbál olyan tisztán étkezni, amennyire csak lehet. Emellett próbálja kerülni azokat az ételeket, amikről észrevette, hogy a fogyasztásuk eltelítődik a gyomra, és lomhának érzi magát. „Hétköznapokon próbálom betartani a vegán étrendet, és amikor csak lehet, friss zöld smoothie-t iszom, de hétvégén is főleg halat és zöldségeket eszem. Ez nem jelenti azt, hogy mindig nemet tudnék mondani a kedvenc finomságaimra” – mondta.

3. Ne foszd meg magad semmitől

Meghan is pontosan tudja, hogy nem attól lesz boldog, ha csak a fent említett hal és zöldségek kombón élve tengődik. Ezért olykor igenis megiszik egy pohár bort, vagy rendesen megszórja sajttal a tésztát, amit vacsorára választott magának. A lényeg a mértékletességen van, nem pedig azon, hogy mindig minden finom falatot elutasíts – vallja a színésznő.

4. Magadra mindig legyen egy kis időd!

Gondold át a napod, játssz egy kicsit a kutyáddal, vagy csak nézd meg a híradót, ha ahhoz van kedved. Meghan szerint mindig szükség van egy kis időre, amit magunkra szánunk, máskülönben nem tudjuk megtalálni, megőrizni a rég áhított egyensúlyt. Ugye, milyen igaza van?

5. Alakítsd ki a napi rutinod!

Még egy zsúfolt napon is nyugodtabb és összeszedettebb leszel, ha pontosan tudod, mikor mi a dolgod. Ezt Meghan is így gondolja, ezért megvan a napi rutinja, amihez tartja is magát. Ez az étkezésekre is igaz: amikor forgat, ébredés után megiszik egy pohár langyos citromos vizet, majd reggelire zabkását eszik. Ebédre salátát fogyaszt, amiből nem maradhat ki a megfelelő proteinforrás, vacsorára pedig szívesen rendel tésztát egy pohár borral. Hétvégenként általában omlettet reggelizik, tenger gyümölcseit ebédel és levest vacsorázik. Ha ideje engedi, ő főz, mert így pontosan tudja, mi kerül az ételbe, amit megeszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X